keskiviikko 27. tammikuuta 2010

One Life Stand

PARTICULIÈRE

Nyt vaihteeksi kynsilakkapostaus. Mutta ei voi muuta, sillä Chanelin kevään sävy Particulière on vain niin hieno. Sama sävy nähtiin myös Chanelin SS2010 näytöksen malleilla.

Vivahde on jotain harmaan ja beigen väliltä ja siinä on pieni häivähdys lilaa. Mukana ei ole mitään turhia kimalteita mikä tekee sävystä erityisen. Livenä paljon kauniimpi kuin kuvassa.

Creative Director Peter Philipsin luotsaamana myös Chanelin meikit näyttävät vahvasti suuntaa. Syksyllä lanseerattu jaden sävyinen kynsilakka myytiin heti loppuun. Ja Suomeen sitä ei edes saatu. Eli ei kannata miettiä liikaa jos Particulière tulee vastaan.

Kuvat: Chanel ja style.com

TIGI Anthem

Tässä sneak peekinä muutama kuva TIGI:n tulevasta Bed Head -kokoelmasta. Tuleva kokoelma tulee kantamaan komeasti nimeä Anthem. Lisää kuvia luvassa kun saan parempilaatuisia käsiini...

Cosmopolitan Beauty Awards

Cosmopolitan jakoi eilen pidetyssä gaalassa jokavuotiset Beauty Awards -palkintonsa. Palkintoja jaettiin taas lukuisissa kategorioissa erilaisille kosmetiikkatuotteille. Osan palkinnoista oli valinnut asiantuntijaraati, osan äänestänyt lehden lukijat. Palkittuja oli runsaasti eri sarjoissa ja niiden lisäksi vielä eri hintaluokissa. Koko listan kaikista tuotteista löydät uudesta Helmikuun Cosmosta.

Palkinnot jaettiin Circuksessa pidetyssä gaalassa. Tarjolla oli tietysti teeman mukaan niitä cosmopolitaneja ja pientä purtavaa. Viime vuotiseen awardsiin verrattuna tilaisuus jäi kuitenkin jotenkin vaisuksi. Eikö kosmetiikan pitäisi olla ihan iloinen asia? Goodiebag oli kylläkin piristävä, sillä se oli poikkeuksellisen runsas.

TIGI on joka vuosi napannut tunnustuksista oman osansa. Tänä vuonna kunnian sai Rockaholic-sarjan Born To Rock -suihkutettava hoitoaine. Se oli lukijoiden valinta vuoden parhaaksi hoitoaineeksi. Palkinto tuli ihan oikeaan osoitteeseen, sillä tämä helposti käytettävä ja kevyt hoito on täydellinen hennoille pohjoismaisille hiuksille. Ja auttaa muuten juuri nyt piinaavaan hiusten sähköisyyteen!

Girl´s best friend - Photoshop

W-lehdessä oli viime keväänä mielettömän hienot Steven Kleinin ottamat kuvat Madonnasta. Kuvasarjan nimi oli Blame it on Rio, ja kuvauksista Madonnalle tarttuikin mukaan uusi poikaystävä Jesus. Kuvat näyttävät yhä hienoilta ja ne löydät täältä.

Nyt julki on vuotanut ikävästi kuvia joissa Madonnan kasvoja ei ole vielä ennätetty photoshopata. Näyttää aika erilaiselta. Ja tässä photoshoppaamattomassakin versiossa on varmasti jo tehty kaikki mitä vain meikillä voidaan.
Koska photoshopista tulisi sellainen versio, jolla voisi vain napin painalluksella siistiä vaikka kaikki lomakuvansa..

tiistai 26. tammikuuta 2010

Ambling Alp

Street Shooting Man

Suosikkiblogejani on ollut jo pitkään JAK&JILL. Sitä pitää valokuvaaja Tommy Ton, joka kuvaa ihmisiä eri muotiviikoilta ja tapahtumista. Hän kuvaa ihmisiä, yksityiskohtia ja pieniä hetkiä sieltä täältä.
Miesten muotiviikkojen ajan hän kuvasi myös GQ-lehdelle. Kuvat ovat todella mielenkiintoisia, sillä niissä on mukana pieniä tekstejä keitä kuvissa on tai muita huomioita.
Kuvia teksteineen on GQ:n sivuilla paljon, joten ne kannattaa tutkia.

Mukaan oli päässyt myös sama reppu kuin mulla. Omani on vielä talviteloilla ja odottaa vähän parempia kelejä. Selkäreppu tai salkku on nyt ne parhaat tavat raahata tavaroitaan.
Francesco Cominelli Vogue Hommesista tuli vastaan useammissa kuvissa. Ja osaa aina kantaa mitä vain.

Ja jollain on ruskea versio uusista rakkaista kengistä. Sopivasti jo rähjäytyneinä.

lauantai 23. tammikuuta 2010

Dior Homme FW10/11

Dior Homme Fall 2010 Live

Kuva: Highsnobiety
Tänään on mahdollista katsoa suoraan Pariisin muotiviikoilta livenä Dior Homme Fall 2010 Show! Tämä on yksi eniten odottamistani näytöksistä.
Näytös la 23/01 klo 16.00 Suomen aikaa tästä.

GIVENCHY 2010 FALL

Kevään kamat eivät ole vielä ehtineet kunnolla saapua kauppoihin, kun esitellään jo syksyä. Eniten odotin näytöksistä Riccardo Tiscin Givenchyä. Enkä turhaan. Kokoelma on taas yksi suosikeistani, ja voisin mieluusti poimia kaiken kaappiini.
Pidin vielä enemmän keväästä 2010, mutta syksykin on upea. Mustavalkoisuus ei näytä yhtään tylsältä, vaan toimii tehokkaana taustana vaatteiden hienoille leikkauksille. Ja toi Jeesus T-paita olisi varmaan pakko saada...
Kaikki kuvat GQ

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Love&Love&Love

TIGI:n Love Peace & The Planet -sarjaan eli tuttavallisesti vain LPP:hen on tullut kolme uutta tuotetta. Uutuudet ovat kiillottavat shampoo ja hoitoaine Walking On Sunshine ja rakennetta lisäävä suihke Totally Beachin'. Ja olen ihastunut nyt kaikkiin! Jo tuoksut ovat niin loistavat että näitä on pakko käyttää omaan ja kaikkien muiden päihin.
LPP-sarjan ideana on tietysti orgaanisuus ja ympäristöystävällisyys. Yhdistettynä TIGImäisesti hyvään tuoksuun ja toimivuuteen.

Walking On Sunshine shampoo ja hoito kiillottavat ja hoitavat normaalikuntoisia ja kevyesti käsiteltyjä hiuksia. Tuotteet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Olen nyt testaillut ja molemmat toimivat mielestäni hyvin erilaisissa hiustyypeissä. Ne jättävät hiuksen puhtaan ja luonnollisen tuntuisiksi. Hiukset eivät jää yhtään raskaiksi.
Tuoksuun ihastuu tietysti ensimmäisenä. Se on raikas inkivääri/mandariini/lime. Molemmat tuotteet ovat 70% orgaanisia mikä on todella paljon hiuskosmetiikassa. Mukana on hoitavina aineina esimerkiksi vihreää teetä, lakritsia, hunajaa ja jojobaa.

Kolmas uutuus on Totally Beachin' mikä on nyt se TIGItä puuttunut seaspray. Kyseessä on siis rakennetta lisäävä suihke joka jättää hiukset kevyen tahmaisiksi. Eli täydellinen rantafiilis. Suihke ei tee hiuksia liian koviksi, ja siksi se on ollut tosi helppokäyttöinen. Toimii hyvin kosteissa ja kuivissa hiuksissa. Kosteissa pohjatukena, kuivissa erotteluun ja viimeistelytuotteena. Mitä enemmän tai useamman kerroksen suihketta laittaa, sen vahvempi tuki. Kannattaa kokeilla myös kiharoille ja lyhyisiin hiuksiin. Laiskojen hiustenlaittajien paras kaveri.
Suihkeessa on oikeasti mukana merisuolaa, kookosvettä ja merilevää. Se on 82% orgaanisia raaka-aineita. Tuoksu on ihanan aurinkorasvainen kookos/vanilja. Tulee heti rantatunnelma!

Indiedays

Kuva: Indiedays Mukana sisko Jenna ja molemmilla omituiset ilmeet. Paita Christopher Kane, housut Diesel, kengät Lanvin
Viikonloppuna taas riitti puuhaa. Perjantaina lanseerattiin blogi-saitti Indiedays ja lauantaina oli uudistuneen Jenny Woon avajaiset. Mulla oli molemmissa taas kamera mukana laukussa, ja siellä se pysyikin aina koko illan.

Indiedays on mielenkiintoinen projekti, jos ette ole siitä vielä kuullut. Kyseessä on saitti, jonka alaisuuteen on kahmittu iso osa Suomen suosituimmista muotiblogeista. Sivusto on selkeä ja tyylikäs. Tärkeää on myös helppokäyttöisyys ja sitä Indiedays on. Jos on aiemmin kamppaillut ruman blogilistan kanssa, tulee ihastumaan tämän näppäryyteen. Blogeja ei tosin ole kovin monia, näin alkuun kahdeksantoista. Lisää tulee mahdollisesti myöhemmin.

Lanseerausta oli puuhaamassa Minttu Vesala, joten kaikki toimi tyylikkäästi. Tilaisuus oli Galleria Kalhama&Piipossa, joka toimii täydellisesti kaikissa kekkereissä. Toimisi täydellisesti myös mun kotina, mutta se taitaa nyt olla mahdotonta. Musasta vastasi Annie, ja tarjoiluna shampanjaa ja trendikkäästi cupcakeseja, eli suomeksi ihan muffinsseja.

Bileistä lisää kuvia Indiedaysin eri blogeista tai virallisen kuvaajan ottamat feissarista. Nämä viralliset kuvat olivat kyllä vähän hassuja, melkein kaikilla on jotenkin naamat vinossa. Ei siellä ihan tuolta näyttänyt.

perjantai 15. tammikuuta 2010

Riverside


Sidney Samson - Riverside

Data Records MySpace-musiikkivideot

MONKI & WEEKDAY

Vanha Moda on ollut jo pitkään paketissa Aleksanterinkadulla. Kevään aikana työt saadaan valmiiksi ja rakennukseen avautuu uusi hulppea H&M:n lippulaivamyymälä.
Vielä kiinnostavampaa on että samoihin tiloihin tulevat myös odotetut Weekday ja Monki! Yksi syy vähemmän matkustaa Tukholmaan.
Kuva: Monki

Kevättä

Nyt kun noi heikot alennusmyynnit on koluttu, voi jo keskittyä keväthankintoihin. Acnen porkkanafarkut näyttävät jotenkin kovin kivoilta. Tai oikeastaan koko setti. Väriä!
Kuva: Cafe 01/10

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Catwalking

TIGI:n Catwalk –sarjan uudistuneet tuotteet ovat saapuneet myös kampaamoiden hyllyihin. Olen jo pitkin syksyä kehunut näitä ihanuuksia, ja nyt ne lopulta ovat kaikkien saatavilla. Muutamat suosikkituotteet säilyvät entisellään, mutta valtaosa uudistuu. Useita tuotteita myös jää pois valikoimasta uusien ja parempien alta. Koko Catwalk-sarja kokee myös täydellisen pakkausuudistuksen.
Catwalk tulee jatkossakin koostumaan kolmesta eri ryhmästä. Ensimmäisenä julkaistiin tuuheuttavat Your Highness –tuotteet. Nämä ovat jo saatavilla kampaamoista. Seuraavana on luvassa oma tuoteperhe kiharoille hiuksille, ja viimeisenä osana sarjaa markkinoille tulevat silottavat ja pehmentävät smoothing-tuotteet.
Olen käyttänyt uusia Your Highness –sarjan tuotteita nyt reilun pari kuukautta. Vanha tuttu suosikkini Root Boost on yhtä loistava kohottaja kuin aiemminkin. Uudeksi lemppariksi on kohonnut tuuheuttava Thickening Gel. Se on täydellinen pohjatukiaine normaaleille ja hennoille hiuksille. Niihin saa juuri sopivan kohotuksen tahmaamatta hiuksia. Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin ennen föönausta. Kun haluan maksimaalisen volyymin, käytän tämän lisäksi vielä Root Boostia. Olen taas innostunut föönaamisesta ja suuremmista hiuksista. Näillä kahdella onnistuu molemmissa.
Catwalk-sarjan uudistunut Elevating-shampoo ja sen kumppani Nourishing-hoitoaine ovat myös jo vakiinnuttaneet paikkansa. Ne jättävät hiukset pehmeän ja hoidetun oloisiksi, säilyttäen silti jäntevän rakenteen. Olen käyttänyt näitä useille eri hiuslaaduille ja saavuttanut aina hyvän tuloksen. Hoitoaine on jaksanut selvittää vaurioituneemmatkin hiukset niitä latistamatta.
Muut kaksi uutuustuotetta Catwalkin Your Highness-sarjassa ovat lakka ja kiiltosuihke. Lakka toimii kampaus- ja kuvaustyöskentelyssä, mutta tietysti myös arkikäytössä. Se on tueltaan voimakas, mutta kuitenkin harjattavissa hiuksesta pois. Kiiltosuihke takaa nimensä mukaisesti häikäisevän kiillon. Se on suorastaan ”painoton”, joten sitä uskaltaa käyttää surutta hentoihinkin hiuksiin. Olen käyttänyt tuotetta myös paksumpien hiusten selvittämiseen.
Inspiroivaa uudessa Catwalkissa on tuotteiden lisäksi yhteistyö Christopher Kanen kanssa. Hän on ollut jo jonkin aikaa hurjassa nosteessa, ja nousukiito tuntuu vain jatkuvan. Joulukuussa Lontoossa järjestetyssä British Fashion Awards –gaalassa Kane palkittiin vuoden parhaasta kokoelmasta. Ensi keväälle on luvassa varsinkin tyttömäistä Bardot-ruutua, mutta kokoelmassa on mukana myös mainetta niittäneitä printtejä. Muita Kanen yhteistyökumppaneita ovat Versace ja Topshop. Eli TIGI on jälleen hyvässä seurassa.
Kaikki kuvat: TIGI Catwalk Volume Collection, hiukset TIGI Creative Team London, asut Christoper Kane

maanantai 11. tammikuuta 2010

Minna Parikka Masquerade




Minna esitteli jo syksyllä kengistään tekemiä naamioita. Ne olivat upeita, mutta näin nämä kuvat vasta nyt. Kaikki on tosiaan rakennettu kenkien paloista. Jos haluat itse askarrella, Minnalla olisi nyt ale.

Naamiot ja kuvat: Minna Parikka

Wonderful Tonight

Välillä tuotepostauksiakin. TIGI:lle on tullut taas vaikka muitä uutuuksia. Tällä kertaa esittelyyn super-ylellinen S-factor tuotesarjan "Wonderful Tonight" -tehohoitoaine.

Kysessä on siis erikoishoito joka parantaa huomattavasti hiusten kuntoa. Sopii kaikille vaurioituneille hiustyypeille. Uutena vaikuttavana aineena on hiuksia vahvistavaa Keravis™-proteiini, sekä Luxury Complex -yhdiste, joka koostuu timanttipuuterista, kasmiruutteesta, samppanjauutteesta ja helmipuuterista. Eli silkkaa luksusta!
Ainutlaatuinen, kasvipohjainen, Keravis™-ainesosa vahvistaa ja korjaa hiuksia. Sen sisältämät kosteuttajat imeytyvät hiuksen kuitukerrokseen vahvistamaan sitä, samalla kun ainesosa muodostaa hiuksen pinnan ympärille suojaavan kerroksen, joka kosteuttaa ja lujittaa sitä.

Spesiaalia tuotteessa on myös käyttötapa. Hoidon annetaan vaikuttaa yön yli hiuksissa. Se levitetään illalla hiuksiin, erityisesti vaurioituneisiin kohtiin. Tuote pestään pois vasta seuraavana aamuna.

Loppuun vielä raporttia mun uskotulta tuotetestaajalta:

Aine oli todella hyvätuoksuinen, muistutti ihan yhtä *****nin tuotetta. Laitoin hiukset ponnarille ja varmuuden vuoksi pyyhkeen tyynyn päälle, mikä oli kyllä aivan turha, sillä ainetta ei levinnyt mihinkään, mutta halusin silti pelata varman päälle. Aamulla suihkussa huuhdoin hiuksiani hetken ennen kun levitin shampoon. Hoitis normaalisti perään. Laitoin Tigin " Afterpartyn " pyyhekuiviin hiuksiin ja föönasin ne. ERO OLI HUOMATTAVA jo ensimmäisen kerran jälkeen. Hiukset tuntuivat silkkisemmiltä, pehmeämmiltä ja näyttivät terveemmiltä.

perjantai 8. tammikuuta 2010

Dior Homme SS 2010

Dior Hommen kevään 2010 kampanjan on kuvannut itse Karl Lagerfeld. Kuvat ovat hienot, mutta hieman tylsät. Ei paljon nosta kevättä rintaan. Alla oleva on suosikkini.
Kuvissa jatkuu sama trendi kuin useissa naisten kamppiksissa: kasvottomat mallit. Pradalla ja Celinellä malleilta oli rajattu kasvot pois osassa kuvista. Ehkä tämä on vastaisku julkkismalleille.

Tiga

Kuunneltiin tänään töissä Tigaa. Kuulosti taas pitkästä aikaa hyvältä. Ja noi videot on aina loistavia. Viikonloppu.





TV OFF

TV OFF:in tulevaa levyä odotellessa esimakua uusista promokuvista. Teimme kuvia jo syksyllä, ja tässä ensimmäinen virallisesti julkaistu. Kuvat otti Eerikki Pokela, meikeistä vastasi Miia Magia, ja itse hoisin Saran hiukset. Salaisuutena taas se kreppirauta ja pullollinen TIGI:n Rockaholic Dirty Secret -kuivashampoota.

TV OFF on keikkaillut Suomessa sekä maailmalla ja rakentanut vakaata fanipohjaa. Sain samplen levystä ja se on tosi hyvä! Luvassa on pehmeän elektropopin lisäksi tiukempaa otetta, mikä on tuttua loistavilta livekeikoillta. Mulla on ollut levy autossa testisoitossa ja se on saanut kiitosta kaikilta kyytiin uskaltautuneilta. Kannattaa odottaa.. Joitakin biisejä kuultavina jo TV OFF:in myspacesta.
Miia Magia tekee taikojaan ja viimeistelee Saran meikkiä. Kuva: TV OFF

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Beard Science

Tästä grooming-vinkit kevääseen. Itse ajattelin siirtyä caveman-lookin jälkeen wink:iin.
Kuva: Attitude December 09

Black and Blue

Heikki Salonen Voguessa

Kuva: Vogue UK 01/10 Kuvateksti: Wearing a dress by Fashion East Designer Heikki Salonen at Rochelle School. Alex loved the dress, but wasn´t so sure about wearing her hair pulled back from her face

Varmasti yhä ylöspäin nouseva suunnittelija Heikki Salonen sai taas uuden meriitin: hänen pukunsa oli koko sivun kuvana britti-Voguessa. Kyseessä oli laajempi artikkeli englantilaisesta futis-vaimo Alex Curranista. Alexilla on normaalisti aika perus-glamour (aikuispissis) -lookki. Nyt häntä tutustutettiin uusiin nouseviin suunnittelijoihin ja hiedän kokoelmiinsa. Yksi näistä on Heikki Salonen.

Heikin asuja nähtiin myös viimeisimmillä Lontoon muotiviikoilla. Hän on aiemmin voittanut arvostetun ITS#7 Awardin. Heikki tekee todella hienoja juttuja, mutta hän on pitänyt aika matalaa profiilia Suomessa. Mielenkiintoista nähdä mitä tulee seuraavaksi.

2010

Hyvää uutta vuotta 2010! Multa alkaa lomat loppumaan ja huomenna takaisin duuniin. Tämä on taas mennyt ihan hujauksessa. Alkuloma sukoloidessa ja joulua viettäen, loput reissussa.

Oltiin tosiaan Kanarialla. Olen viimeksi ollut siellä lapsena, ja paikka kieltämättä jännitti. Olimme valinneet Gran Canarian ja Playa del Inglesin. Syynä oli lämpö ja suht läheinen sijainti. Emme pystyneet olemaan reissussa kuin viikon, ja olen kyllästynyt lentämiseen, joten vajaan kuuden tunnin lento oli valttia.
Kävimme kaikki matkatoimistot läpi kun metsästimme lomaa. Joulu ja uusivuosi ovat tosi suosittuja, joten matkat olivat kortilla. Paras löytyi Tjäreborgilta. Paketit olivat paljon helpompia ja halvempia, kuin se että olisi itse alkanut järjestellä reissua. Tjäreborgilla on erikseen Sunprime-hotellit jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Ei siis lapsia! Konseptiin kuuluvat myös hyvät harrastusmahdollisuudet, kunnon ruoka ja esimerkiksi Sunprime Atlantic View -hotellissamme spa. Aamiainen olikin loistava ja kävin jopa muutamana päivänä salilla. Spassa löhösin vähintään kerran päivässä.

Tarinat Kanarian palveluiden paranemisesta ovat osittain liioiteltuja. Valtaosa on yhä sitä perinteistä turistirysää. Pari ekaa päivää koitimme metsästää kaikkea upeaa, mutta kun päätimme vain relata ja olla iisisti, kaikki muuttui mukavammaksi.
Saari on kuulemma kaunis jos vuokraa auton ja lähtee kiertelemään, mutta joka päivä oli niin hyvä ilma ettemme halunneet autoon istumaan. Shoppailumahdollisuudet ovat lähinnä Las Palmasin kaupungissa, mutta sinnekään emme jaksaneet suoriutua. Parasta tekemistä oli auringonotto ja lukeminen. Ainoat retket olivat Puerto Ricon jälkeen sijaitseva Amadores-ranta ja Aqualand-vesipuisto.
Tykkäsin Amadoresista. Siellä kannattaa käydä syömässä ja drinksuilla Beach Clubissa joka sijaitsee rannan vieressä. Ja paluu matka kannattaa tehdä kävelemällä vuoren seinämään rakennettua kävelyreittiä pitkin Puerto Ricoon ja ottaa bussi tai taksi takaisin vasta sieltä. Näkymät ovat mielettömät.

Parhaimmat ravintolat ja liikkeet Inglesissä löytyivät Melonerasin alueelta. Se on uudempaa seutua, mikä näkyi siistiytenä ja paljon parempana tasona. Kaupoissa ei kuitenkaan ollut mitään sen mullistavampaa ja hinnat olivat ihan normaalit. Ostin vain yhdet aurinkolasit koko reissulta.
Jatkossa ottaisin varmaan hotellinkin mielummin Melonerasista kuin varsinaisen Inglesin puolelta.

Niin tai näin, Kanarialla oli kyllä kivaa ja aion mennä uudelleenkin. Viihtyykö vai ei, on kuitenkin omista valinnoista kiinni.