tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kate Moss & Dior Addict

Hullu kissamies

Iltasanomissa oli vähän aikaa sitten juttu hullusta kissanaisesta joka oli sisustanut koko kotinsa leopardikuosilla. Tämä nauratti kovasti, kunnes siivosin kaappejani ja huomasin että itselläkin on vähän samoja oireita.
Tosin nyt olen kyllä jo alkanut kanavoida energiaani uusiin suuntiin ja hamstrannut vaihteeksi maastokuviota.

1) Laukku Vivienne Westwood
2) Paita Upper
3) Takki April77
4)Paita Tiger Of Sweden
5) Smokki Moschino
6 ) T-paita Marc by Marc Jacobs
7)Laukku Mulberry
8) Huivit Tiger Of Sweden ja Louis Vuitton, vyö YSL
9) Housut H&M
10) High-topit Givenchy
11) Tennarit Pro-Keds
12) Loaferit YSL

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Hey Nah Neh Nah

Hiusmalleja Lappeenrannasta?


TIGI Classics

Kävin taas kääntämässä Lontoossa. Tällä kertaa tututustumassa tulevaan TIGI Classics -kokoelmaan. Kyseessä on pitkään odotettu TIGI:n klassinen kokoelma joka tulee jatkossa olemaan perusta kaikelle heidän koulutukselleen. Kokoelma koostuu neljästätoista leikkauksesta, joista yksitoista on naisten, kolme miesten. Vaikka kyseessä ovat klassiset leikkaukset, ne ovat tietysti TIGI-tyyliin ajan henkisiä ja kiinnostavia. Viimeistelyt on kuitenkin pidetty kevyinä, ja tyylikäs mustavalkoisuus korostaa klassisuutta.

Itse olen jo pidempään ollut hiukan kyllästynyt ylimääräisiin hörsyihin, joten klassinen kokoelma on todella tervetullut. Leikkaukset olivat jo suoraan todella käyttökelpoisia ja mahdollisuuksia erilaisiin versioihin on loputtomasti.

Vaikka kokoelma on jo kuvattu, kirjan ja DVD-setin taitto on vielä työn alla. Mekin saimme mukaamme vasta raakaversion. Virallinen julkaisu tapahtuu myöhemmin tänä kesänä...

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Dior Homme SS11

Dior Homme SS11 Film from F.TAPE on Vimeo.

Bloggaavat miehet

Multa on usein kyselty suosikkiblogeistani. Niitä on lukuisia ja lempparit myös vaihtelevat jatkuvasti. Olen aina kuitenkin erityisen kiinnostunut muiden miesten pitämistä blogeista. Nämä ovat yhä harvinaisempia, mutta lisääntyvät koko ajan. Tilaa uusille kuitenkin riittää.

Olen jo pitkään ajatellut kasata niistä listaa. Monet ovat aktiivisesti seuraamiani, osan löysin vasta tätä postausta tehdessäni. Nämä ovat kaikki kuitenkin suomalaisten pitämiä, osa tosin englanniksi tai ruotsiksi. Kaikki blogit ovat enemmän muoti ja lifestyle painotteisia.

Mitä mieltä olette näistä? Puuttuuko listalta jotain? Olisi kiinnostavaa saada aiheesta keskustelua ja bloggaavat kundit paremmin esille...

Anton Helsinki - Lähinnä kuvablogi, joka on erikoistunut varsinkin preppy-tyyliin. Hyviä kuvia ja inspiraatioita tyylikkääseen pukeutumiseen.

Dansa i neon - Yksi Indiedaysin miestenblogeista. Tyyliä ja erilaisia pohdiskeluita usein hiukan pintaa syvemmältä.

Echoes - Tosi kiinnostava musablogi. Mukana välillä muutakin, kuten tatskajuttuja.

Eeli R blog - Eeli on blogannut jo pitkään muutamassakin eri blogissa. Kampaajaksi opiskelevan Eelin puuhailua on aina kiinnostavaa seurata. Vaikka blogi on keskittynyt lähinnä tyyliin, Eeli kirjoittaa paljon myös omasta elämästään.

Fash with R - Räväkkä Ragnar on värikäs myös blogissaan. Paljon kuvia ja energinen meininki. Blogi on tosin ollut nyt jonkin aikaa tauolla

Iikka Koistinen blog - Tyylikäs blogi jossa muodin lisäksi paljon myös valokuvauksesta ja designistä.

Iiro who? - Blogi keskittyy lähinnä esittelemään erilaisia vaatteita ja kokonaisuuksia. Iiro bloggaa englanniksi.

Issues - Blogia pitävät yhdessä pariskunta Inke ja Jan. Harvinaisen selkeä ja tyylikäs ulkoasu jaksaa ilahduttaa. Janilla on erehtymätön tyyli ja laaja tietämys kiinnostavista merkeistä.

Jepsukka - Jepsukka on vahva persoona joka ei ainakaan jätä ketään kylmäksi. Myös Lilyyn siirtynyt Jepsukkka bloggailee nykyään Pariisista käsin. Omistaa kadehdittavan laukkukokoelman.

Life is a voyage - Uudehko muoti ja lifestyle -blogi joka on heti alusta lähtien vaikuttanut kiinnostavalta. Kuin lukisi laadukasta lehteä.

Life & style with Teemu - Uudehko tyyliblogi jonka löysin vasta tätä postausta tehdessäni.

Material world of Tuukka - Tällä hetkellä Dublinista päivittyvä, mutta hengeltään vahvasti Punavuorelainen lifestyle/muotiblogi. Mukana myös paljon designia ja muuta.

Matts - Papper-lehden miestenmuotiblogi, ruotsinkielinen. Tykkään Mattsin tyylistä!

Michael Bradley blog - Michaelin tyyliblogi jossa hän esittelee omia lookkejaan ja erilaisia trendejä. Michael työskentelee myös mallina, joten hänellä on hyvä tausta havainnoida kaikkea. Nyt mukana ollut myös videopostauksia.

Not an average guy - 16-vuotiaan Jannen pitämä tyyliblogi jossa paljon kuvia ja juttua myös omasta elämästä.

Petes blog - Kampaajaksi opiskeleva "a boy from Brighton" pitää tyyliblogia jossa paljon myös opiskeluun ja muuhun liittyviä postauksia.

Poikatorttu - Achilleksen pitämä uudehko kuvablogi.

Silent Shouts - Uudehko tyyliblogi. Petterillä on hyvä ja kiinnostava tyyli, odotan mielenkiinnolla miten blogi kehittyy.

Silver - Suomen suurin miestenmuotiblogi. Aktiivisesti päivittyvä blogi jossa kaikkea muodista designiin. Hyvä selkeä ulkoasu. Ja onnittelut Silverin 4-vuotissynttäreistä, kannattaa tsekata synttärikilpailut.

Simon N - Mallina työskentelevä Simon majailee nykyään Pariisissa. Blogissa on kuvia myös backstageilta ja näytöksistä. Simonilla on oma vahva lookki ja hän suunnittelee myös omaa korumallistoa.

Slow moves - Joonan pitämässä blogissa paljon hyviä kuvia, jotka kertovat jo itsessään tarinoita. Mukana myös musaa ja satunnaisia päivän asuja. Hyvä tyyli.

Thing for the Bling - Teemun tyyliblogi on nopeasti kasvanut todella suosituksi. Teemu bloggaa nyt myös Iltalehdessä.

V for Vesa - Lontoosta bloggaava Vesa on energinen muodin monitoimimies. Hän tekee hiuksia, meikkejä stailauksia, sekä työskentelee mallina. Blogissa on paljon myös hänen tekemiään kuvia ja videoita.

Why we love life - Lähinnä kuvablogi jossa kauniita ja kiinnostavia kuvia.

Back in business

Sori hiljaiselo. Pari viikkoa on mennyt aika vauhdilla. Kävin siellä Italiassa, kasvatin muhkean parran, on ollut pari kuvausta, juhlat Loistossa, Marimekon 60v näytös, reissua ympäri Suomea ja paljon muuta. Tosi kivoja projekteja kaikki, mutta aika on ollut kortilla. Lisäksi mun temppuileva tietokone on karsinut mielenkiinnon kaikkeen ylimääräiseen touhuun. En suosittele Sonyn VAIO:a kenellekään, se oli alusta alkaen jotenkin tosi heppoinen ja huonostihan sen kanssa päättyi.
Tänään on ollut kuitenkin hyvä päivä. Sain uuden läppärin ja mun auto irtosi lopulta ikijäästä. Selvästi kevättä ilmassa!