maanantai 12. maaliskuuta 2012

3 X Amy

Helsinki Hair & Beauty messuilla Amyjen kanssa.

Takki, paita ja farkut - Diesel
Kengät - Martin Margiela

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Gold Dust

REVS & ADAMS

Eilen tapahtui kaksi merkittävää asiaa- ilmestyi REVS-lehden toinen numero ja uusi Adams avautui.

On hienoa että rajoja rikkova REVS pääsi jo toiseen numeroon. Vaatii melkoisia ponnisteluita kasata kokoon Suomessa täysin uusi ja uudenlainen lehti. Lehti nostaa esiin myös tekijöitä ja antaa mahdollisuuden uusille kyvyille näyttää taitonsa. Ja näyttää tyylikkäältä.

Ja se toinen merkittävä asia on uuden Adamsin avautuminen. Helsingin yöelämässä on ollut pitkään tyhjiö. Kaupungista löytyy hyviä ravintoloita ja paikkoja alkuillan istuskeluun, mutta siihen se on jäänyt. Adams on entisen elokuavteatterin tiloissa toimiva yökerho. Myöhemmin kylkeen avautuu myös ravintola. Taustalta löytyy samoja voimia kuin Nollasta ja Shanghai Cowboysta. Musasta vastaa Lauri Soin, joten se tulee olemaan hyvää.
Paikka on hieno. Vaikka eilisten avajaisten tungoksessa tilaa ei ihan kunnolla päässyt vielä näkemäänkään. Vertailua naapurustossa aikanaan toimineeseen legendaariseen Kermaan ei voinut välttää. Tuintui kuin olisi tullut kotiin.

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Twenty Something

Postailu on jäänyt taas vähiin sillä lähestyvät Hair & Beauty -messut Finlandia-talossa pitävät aamusta iltaan kiireisenä. Kyseessä on Suomen suurimmat ammattilaisille suunnatut messut.

Tärkeä osa messujen ohjelmaa ovat erilaiset näytökset. Näytöksiä toteuttavat eri firmat ja brändit. Kaiken kaikkiaan niitä nähdään ensi viikonloppuna seitsemän. Jokainen näytös nähtävissä sekä lauantaina että sunnuntaina.

Meidän näytöksestä on tietysti tulossa melkoisen hulppea. Teemana on SKT-GROUP:in tämän vuotiset 20-vuuotissynttärit. Tulemme marssittamaan lavalle ainakin parikymmentä mallia ja luvassa on kunnon show! Mieluummin överi kuin vajari...

Jos olet tulossa messuille, muista tulla seuraamaan näytöksemme lauantaina klo 15.30 tai sunnuntaina klo 12.30.

perjantai 2. maaliskuuta 2012

TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day

Onnittelut vielä TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day -suihkeelle, joka nappasi upeasti palkinnon Suomen ensimmäisissä Elle Beauty Awardseissa. Lupasin laittaa tuotteesta hiukan vinkkejä tulemaan.  Toivottavasti näistä on iloa viikonlopun hiuskoitoksissa.

No niin, aloitetaan perusominaisuuksista. Kyseessä on siis tuuheuttava, suihkemainen vaahto, joka sopii aivan kaikille. Käyttö on helppoa - tuotetta suihkitaan suoraan pullosta pyyhekuiviin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset voidaan föönata tai muotoilla miten vain.  Toimii hyvin föönaukesen, rullauksen, rautojen, puristelun, kihartamisen jne alle. Eli kaikkeen!

TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day tekee hiuksiin jäntevän, keskivahvan tuen ja lisää rakennetta. Se ei tee hiuksiasi koviksi, vaan jättää niihin luontevan fiiliksen ja kiillon. Erinomainen siis myös pitkille hiuksille.

Ja sitten niitä vinkkejä. TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day on salainen ase näytöslavojen backstageilla. Monet maailman huippumuotinäytöksistä kammataan Queen for a Daylla - virallisesta sponsorista riippumatta. Pullot kaivetaan kätköistä aina kun halutaan tuuheat hiukset lavalle.
Tuotetta kuluu purkkikaupalla kun sitä käytetään veden sijaan hiusten kostutukseen. Sen voi suihkuttaa suoraan kuiviin hiuksiin, jolloin hiukseen saadaan vahva, mutta luonnollisen näköinen rakenne. Mitä useamman kerroksen tuotetta suihkuttaa, sen paksummat hiukset.

Jos haluat todella massiiviset hiukset föönaa ne Queen for a Daylla. Kun hiukset ovat kuivat, tai melkein kuivat, suihkuta tuotetta uusi kerros ja kuivaa uudelleen. Mitä useammin teet tämän, sen paksummat hiuksista tulee. Föönauksen kanssa joutuu tekemään reilummin hommia, mutta lopputulos palkitsee. Jopa hennoista hiuksista tulee vahvan näköiset.

Testaa Queen for a Dayta myös kiharoiden puristeluun. Suihkuta tuotetta reippaasti kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivaa puristellen. Kevyestikin taipuisa hius kihartuu yllättävän paljon.