keskiviikko 30. toukokuuta 2012

tiistai 29. toukokuuta 2012

KESÄKILPAILU

Kesän kunniaksi on aika julistaa jälleen kunnon kilpailu! Palkinnot tulevat TIGI:n uudesta Hair Reborn -sarjasta, joka ei ole vielä edes myynnissä. Voit siis olla yksi ensimmäisistä joka pääsee testailemaan näitä ihanuuksia. Palkintosettiin kuuluu shampoo ja hoitoaine hiuslaatusi mukaan, sekä viimeistelypuolelta seerumi sekä jätettävä hoitosuihke. Tuotteiden arvo on noin 150 euroa.


Kisaan osallistuminen on helppoa. Arvon kaikkien kaikkien Facebookissa Pintaa-sivusta tykkäävien kesken tuotesetin maanantaina 11.6. Jos olet käynyt tykkäämässä Pintaa-sivusta jo aiemmin, olet automaattisesti kilpailussa mukana.

Ja bonuksena... Jos jaat Facebookissa Pintaa-sivuston linkin tästä postauksesta seinälläsi, olet tuplana mukana arvonnassa. Eli kaksinkertainen mahdollisuus voittaa!


KIVAA KESÄÄ!






.................................................................................................................................................................................



Santigold - Disparate Youth

maanantai 28. toukokuuta 2012

Euroviisut




Takki - D&G
Paita - Tuesday Night Band Practise
Vyö - Vivienne Westwood
Farkut - Cheap Monday
Rannekoru - Dior Homme
Kengät - Martin Margiela

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

lauantai 26. toukokuuta 2012

Näytös 12 & TIGI Finland Backstage TV

Saran haastattelussa Näytös 12 meikeistä vastannut Jenny Jansson

Upea Näytös 12 on ohi. Koko eilinen meni kampauksia väännettäessä. Teeman näytöstaltioinnin löydät tästä. Sääli että mukana ohjelmassa ei ole kuitenkaan muuta kuin alumninäytös. Ensimmäistä erinomaista opiskelijanäytöstä ei jostain syystä lähetetty ollenkaan.

Mutta ei hätää. Meillä oli mukana oma kameraryhmä... Pestasin TV OFFin Saran vierailevaksi muotitoimittajaksi. Sara ja kuvaajamme Marinella tallensivat tunnelmia backstagelta ja haastattelivat näytösvieraita koko illan ajan. Sitä mukaa kun videot valmistuvat, tulen julkaisemaan niitä täällä blogissani. Kannattaa siis seurailla. Lisäksi luvassa kuvia ja muuta ekstraa.
Onnittelut myös TIGI Design Talent -palkinnon voittaja Laura Juslin-Pallasmaalle!

perjantai 25. toukokuuta 2012

Woodkid - Run Boy Run

@ Elle Café

Uudistuneessa Kluuvissa avattiin Ellen tyyliviikon kunniaksi Elle Café. Kävimme Miikan kanssa kääntymässä avajaisissa. Tyyliviikko jatkuu vielä 26.5. asti. Tutustu koko ohjelmaan ja erilaisiin tarjouksiin tästä.



Paita - Vailent
Housut - H&M
Laukku - Lanvin
Kengät - Martin Margiela
Vyö - Vivienne Westwood
Hattu - Gucci
Kuva - Elle

tiistai 22. toukokuuta 2012

NÄYTÖS 12


Olemme TIGI Catwalkin kanssa jälleen mukana Aalto-yliopiston vaatetussuunnittelun ja pukutaiteen koulutusohjelman opiskelijoiden muotinäytöksessä. Tapahtumasta on muodostunut jokakeväinen perinne, ja se on noussut myös yhdeksi kiinnostavimmista suomalaisista muotitapahtumista.
Tänä vuonna näytös on kuitenkin mielenkiintoisempi kuin koskaan. Näytöksiä on nimittäin kaksi. Ensimmäisessä esitellään tuttuun tapaan valmistuvien taiteen maisterien sekä kandidaattien opinnäyte-mallistoja. Toisessa näytöksessä, joka on heti ensimmäisen perään, pääsevät esille jo nimeä keränneiden Aalto-yliopiston alumnien Ensaemblen, Saara Lepokorven, Sasu Kaupin ja R&H:n syys-talvi 2012 mallistot.

Myös Ylen Teemalla on muotiviikko. Viime päivinä on voinut seurata monia erilaisia kiinnostavia muotiaiheisia ohjelmia ja dokumentteja. Huipennuksena on perjantaina klo 20.00. suorana lähetettävä Näytös 2012. Suunnittelijoiden valmistautumista näytökseen voi seurata jo aiemmin teemalla nähtävistä dokumenteista. Hyvä Yle!


Näytös 12 ja Helsinki Design Capital 2012 houkuttavat paikalle myös huomattavan joukon kansainvälistä lehdistöä ja muodin vaikuttajia. Näytökseen on tulossa ennakkotietojen mukaan ainakin Vogue Italia, Vogue Brazil, Love, Elle Italia, Elle France, AnOther Magazine, Dazed Digital, A Magazine, Acne Paper, Mixté, Glamour US ja Numéro Japan.
Suomalaisten muodin asiantuntijoiden lisäksi näytökseen on kutsuttu Robin Schulié (Maria Luisa Paris), Christoffer Lundman (Acne), Lulu Kennedy (Fashion East), Maarten Van Der Horst, Alban Adam (Thierry Mugler), Lotta Volkova (Grey, Vogue Hommes Japan, Untitled), valokuvaajat Gosha Rubchinskiy ja Kira Bunse sekä A Shaded View on Fashion –blogin Diane Pernet.

Näytöshiusten toteuttamisen lisäksi TIGI palkitsee jälleen jonkun näytöksen kokoelman TIGI Design Talent -tunnustuksella. Palkinto on tänä vuonna 500 euron arvoinen stipendi. Postauksia ja kuviani aiempien vuosien näytöksistä ja TIGI Design Talent -voittajista löydät kun lähdet selaamaan tästä.


Näytös 12 perjantaina 25.5. klo 18.30 alkaen. Lippuja saatavilla ennakkoon hintaan 10/5 e, Diesel Storesta (Mannerheimintie 2) ja ovelta ennen näytöstä. Varaudu kuitenkin että paikkoja on rajoitetusti.
Paikkana Kattilahalli, Suvilahti, Sörnäisten Rantatie 22.


Kaikki kuvat omia otoksiani viime vuoden näytöksen backstagelta.