sunnuntai 3. elokuuta 2008

Unity The Island


Kristelin, Janin ja Minnan kanssa sateensuojassa
Unity järjesti viimeistä kertaa Helsingin Uunisaaressa "Unity The Island" -bileet. Tapahtuma ylitti uutiskynnyksen, sillä innokkaimmat olivat jonottaneet haluttuja lippuja jo kuudelta aamulla niiden tultua myyntiin. Tapauksesta oli juttua jopa lehdissä.
Saaribileet on järjestetty aina kerran kesässä, mutta tämänvuotinen tulee jäämään viimeiseksi. Harmi, sillä Uunisaari paikkana on loistava ja kaunis. Edes sade ei onnistunut lässäyttämään tunnelmaa. Kiitokset Unityn porukalle, jotka olivat nähneet valtavasti vaivaa ja järjestäneet taas bileet. Teemana oli "The Magical Masquerade" ja jengi oli pukeutunut todella paljon. Tyylit olivat kaikkea mahdollista laidasta laitaan. Porukka oli satsannut, eikä niitä karseita afroperuukkeja onneksi näkynyt kovin montaa. Mun ilta ei kyllä alkanut mitenkään lupaavasti: hyppäsin taksiin niin vauhdilla, että ekaa kertaa jalassa olleet Chloen housut repesivät haaroista. Onneksi sain ne näpsänä kursittua kokoon niin ei mennyt koko setti uusiksi.
Facebookissa oli jo paljon kuvia kekkereistä jos haluaa tsekkailla ihmisten tyylejä.
http://www.facebook.com/album.php?id=706894142&aid=31743
http://www.clubunity.org/

5 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Moi Mikko! Miten hoidat omia hiuksiasi, millä sarjoilla :)? Mitä väriä sulla on hiuksissa, vai ihanko omaväri? :)

mv kirjoitti...

Mulla on ollut hiusten kasvatusprojekti päällä, joten käytän Nioxin-tuotteita, ne tehostavat hiustenkasvua. Olen jäänyt niihin ihan koukkuun. Värinä ammoniakiton Organic, viimeksi sävy 6N. Se menee aika lähelle kyllä omaa väriä.. Seuraavaksi tarkoituksena kokeilla uutta TIGI P.-väriä.

Annika kirjoitti...

Sä osaat varmasti parhaiten sanoa mikä on miesten hiusvärit tulevana talvena? :)

mv kirjoitti...

Miesten värit pitäisin mahdollisimman luonnollisena, ettei tule mitään "tangokuningas" -meininkiä. Myös miesten hiuksissa näkyy nyt jonkin verran punaista, mutta se vaatii kantajaltaan hyvän tyylin. Hyviä vaihtoehtoja jos kaipaa tiukempaa lookkia, ovat myös musta tai super-blondi. Kaikki monivärjäykset ja ylimääräiset hässäkät pois.

Annika kirjoitti...

Ihanaa. Nämä raitojen kuvatukset siis ovat nyt totaalisesti ohi ;)