torstai 2. joulukuuta 2010

Joulukilpailu!

Lähestyvän joulun kunniaksi päätin julistaa uuden kilpailun. Ja tämä on avoin ihan kaikille! Tuttuun tapaan palkinto on loistava. Tällä kertaa joku onnekas saa KAIKKI uudet TIGIN Styleshots shampoot ja hoitoaineet. Kyseessä ovat juuri lanseeratut tuotteet jotka tukevat hiusten muotoilua. Settiin kuuluu suoristavat, tuuheuttavat ja kihartavat shampoo&hoitoaine parit. Olemme testailleet uusia tuotteita jo hetken aikaa. Ne ovat todella hyvät ja tietysti ihanan tuoksuiset.

Osallistuminen on helppoa. Mieti kuka on sinun hiusidolisi? Eli kenellä on mielestäsi aina hienot, trendikkäät tai muuten vain täydelliset hiukset. Tyylillä ei ole väliä. Idoli voi olla kuka tahansa, joku tämän hetken julkkis tai vaikka sankari vanhasta leffasta. Kilpailu on avoin sekä miehille että naisille, joten idolikin voi olla kumpi vain.

Laita vastauksesi kommenttiboksiin tai sähköpostitse: info.pintaa@gmail.com. Lähetä vastauksesi viimeistään tiistaina 14.12 sillä keskiviikkona 15.12 arvon voittajan. Arvon kaikkien osallistujien kesken yhden palkintosetin. Jeps!

paita Tiger of Sweden, villatakki Diesel

49 kommenttia:

sofia kirjoitti...

Noloa myöntää, mutta Miley Cyruksella on aivan ihanat hiukset! Ja täydelliset...

Mutta woow, mahtava palkinto luvassa!

Aku Stenborg kirjoitti...

Tukkaidolit... Voi näitä on.

Pitkäaikainen idoli on ollut David Beckham, no nyt viimeaikoina lähinna Mitch Hewerin unelma blonit http://www.teenidols4you.com/blink/Actors/mitch_hewer/mitch_hewer_1189961238.jpg
No eilen sitten katsoin Skinssin uusintoja ja rakastuin ensi-silmäyksellä Luke Pasqualinon_täydelliseen_ hiuspehkoon. http://26.media.tumblr.com/tumblr_kpucvaiaH31qzjj3co1_500.png
Muistan myös inspiroituneeni jostain Tigin ultra platina blondeista aikoja sitten, ja sillä tiellä nyt ollaan oltukkin, saas nähä mitä tapahtuu viikonpäästä kun olisi aika taas laittaa tukkaa kondikseen!

Mii kirjoitti...

Minä sanon Alice Burdeu, vaikka täytyy myöntää että en ole häntä seurannut viime aikoina. Mutta koska tahtoisin tällä hetkellä itse pitkät ja punertavat hiukset niin tuo neitonen saa olla minun idolini nyt. Eritoten siis fanitan sitä aikaa kun hän voitti Huippiksen.

Sara kirjoitti...

Hmm. No, mun ikuinen hiusidoli on Eva Longoria, mutta myös Audrey Hepburn vetää kyllä pitkän korren tässä kisassa!

Anonyymi kirjoitti...

Blake Lively! Huolettoman täydelliset hiukset ja plussana vielä ihania kampauksia!

Kommentoi Heini

Anonyymi kirjoitti...

Vappu Pimiän hiustyyli miellyttää minua.

mv kirjoitti...

ps: Anonyymit, laittakaa joku nimi mukaan arvontaa varten...

Nelly kirjoitti...

Uh! Idolia on vaikea nimetä, mutta ihailen kaikkia punahiuksisia, joilla on hyväkuntoiset hiukset sekä jokin ihana leikkaus. Yleensä joko lyhyet ja pörröiset hiukset tai pitkät ja kiharat, mumsnams, kelpuuttaisin itsellekin. :)

Unknown kirjoitti...

Jennifer Aniston on ollut hiusidolini jo pitkään, ja oletan etten todellakaan ole ainut jonka mielestä neidin kutrit ovat olleet lähes aina liki täydelliset.

Helle kirjoitti...

Hollywood- kiharoiden sijasta omaa silmää miellyttää hiukan persoonallisempi ja vaihteleva tyyli, että pakko kyllä sanoa että R-r-r-r-r-r-ihanna taitaa olla meikäläisen hiusidoli :)

Karo kirjoitti...

Pakko vastata niinkin "tylsä" idoli kun SJP.. niin pitkä kuin pätkäkin on ollut hänellä hyvä, ja hänen hiuksissaan keskiruskea/auringon vaalentama on ihanteellisen näköinen! SJPn kanssa kilpailee Blake Lively, jonka tukka on lähempänä omaani kun Sarahin.

Maija kirjoitti...

Kyllä se vaan on Zooey Deschanel, joka saa varsin usein aikaan sen harmistuksen etten itse omista tummanruskeita, tuuheampia hiuksia, joihin saisi tuon niin hyvännäköisen paksun otsatukan aikaiseksi. :)

HeidiM kirjoitti...

Pakko sanoa Alexa Chung! :) Tykkään itse hieman sekaisesta mutta luonnollisesta hiustyylistä (sekä juurikasvusta!) ja Alexalla kaikki kriteerit yhdistyvät hyvin. Tosin omat hiukseni ovat pidemmät. :)

Antti kirjoitti...

no se on kyllä yuri pleskun.. Hänelle vaan sopii siili niin hyvin :)

MH kirjoitti...

Kyllä tuo taitaa olla Whitney Port. On se pitkä tukka vaan ihana kun sen pitää hyvänä

eve kirjoitti...

Ehdottomasti Eva Longoria! Sen tukkaa mä kadehdin :)

Janina kirjoitti...

Jennifer Aniston! Niitä hiuksia ei voita mikään! Kestosuosikkini vuodesta toiseen! :)

Kaisu kirjoitti...

Nicole Kidman, jolla on kiitos jonkun loistavan värisilmän aina upeita punaisen sävyjä hiuksissa. Ja jos huhuja on uskominen niin suht runsaasti myös lisäkkeitä :)

Katja kirjoitti...

Täytyy sanoa Pink :) Tykkään lyhyistä hiuksista joista saa kuitenki vähä eri malleja.. Pitkät on jotenki vaan tylsät vaikka kauniita neki..:)

Katri kirjoitti...

Alexa Chung mullakin! Mulla on tällä hetkellä saman pituiset hiuksetkin kuin hällä, vielä kun saisin oman hiusvärin kasvatettua takaisin ja huolettomat luonnonkiharat. :)

Anur kirjoitti...

Miun täytynee sanoa, että Sarah Jessica Parker ja nimenomaan roolihahmo Carriena.
Myös punaiset kauniit kiharat miellyttävät. Sellaiset onpi esimerkiksi Will & Grace sarjan naisnäyttelijällä..
Anu

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä upeimmat hiukset on ruotsalais bloggari Frida Grahnilla, jolla tukka on 100% omaa ja jotka näyttää täydellisiltä! (pituus,väri,tuuheus)

- Johanna
( jossu_hypponen@hotmail.com)

Mohn kirjoitti...

Jaahas, että kisaa pukkaa taas! Mikäs sen mukavampaa ja joku saa kivan joululahjan! *<:o)

Mulle tuli ensimmäisenä mieleen Linda Evangelista. Linda oli mieletön hiuskameleontti aikoinaan, pakko ihailla. Ei ole kauaakaan, kun katselin Lindan kuvia ja alkoi ihan julmetusti tehdä mieli lyhyitä hiuksia... Toisaalta ihailen 40- ja 50-luvun kampauksia eli aika laidasta laitaan menee mun "idolini".

Anonyymi kirjoitti...

Minun hiusidolin on Shakira!Hiukset ovat niin paksut ja yksinkertaisesti täydelliset!Näyttävät aina laiteituilta ja ovat pitkät<3hiuksissa on silti luonnollisuuttakin mukana!tucca ei ole liian epäluonnollinen silti.aivan täydelliset shakiran musiikkivideossa Loca: ))

t.randomm Annni:)

hanna kirjoitti...

Paramoren Hayley Williams :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä nyt tällä kertaa kallistun suomalaisiin :) Nora Ojalalla (malli) on aina good hair day, ihana väri ja leikkaus.
T. Amarga

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti Lauren Conrad! Väri ja pituus aivan täydelliset, aina tyylikkäästi ja lisäks Lauren osaa piristää hiuksiaan kivasti esim. leteillä, jotka ovat inspiroineet niin, että omat sormet sykkyrällä omaan tukkaan punottu myös monet kerrat :-)

aboyfrombrighton kirjoitti...

adam lambertin tyyli pureee vaan niin rankasti! unelma jenkki tukkalaatu yhdistettynä kokeilunhaluseen muotoiluun ja leikkauksiin.. ah

Anonyymi kirjoitti...

Lykke Li, luonnollisen ja rennon näköinen aina. Hiukset ei itsessään ole kauhean hyvässä kunnossa mutta se tyy-li, ihan mahtava!

Kaija

Miia-Maaria kirjoitti...

Carey Mulliganin hiustyyli on viime aikoina ollut mielestäni aivan ihastuttava :)

AnnaK kirjoitti...

Nicole Richiella,ehdottomasti! Hän ei ole pysynyt yhdessä "toimivassa" hiustyylissä vaan on uskaltanut tehdä isojakin muutoksia jotka ovat aina olleet hyvin onnistuneita muutoksia.Hän myös osaa laittaa niin lyhyitä kuin pitkiä hiuksia arkisiin upeisiin yksityiskohdilla varustelluihin kampauksiin. (jos nyt lasketaan lähivuosia eikä sitä rilluttelu aikaa paris hiltonin seurassa :D )

Jenniemi kirjoitti...

Marcia Cross. Ihanat punaiset hiukset, jotka sopivat kantajalleen täydellisesti. Vivahde vaihtuu, mutta punainen ja mitta säilyy - mitä sitä hyvää vaihtamaan!

Harmittaa hieman, että itselleni ei tälläinen tulitukka sovi.

kamikaze kirjoitti...

Tao Okamoto. Sillä on niin freshi tyyli.

Aquila kirjoitti...

Zooey Dechanel. Ihana.

Anonyymi kirjoitti...

demi moore...

t.jaapuska

zipuli kirjoitti...

Kyllä tukkaidoli on ehdottomasti Pink. Monenlaista hiustyyliä on hänellä nähty ja kaikki on tuntunut passaavan hyvin hänen persoonallisuuteensa. Kadehdittavaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mun idoli on vähän nolo, mutta Reese Whitherspoonilla on aina täydellisen värinen vaalea tukka. Välillä pitkä ja usein superihana polkka.

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin Jennifer Aniston, eleettömän yksinkertaiset, mutta ah-niin-kauniit hiukset :)

Heli kirjoitti...

Varioidulla Kate Moss linjalla jatkuu ja se on aina ollut täydellistä. Kun lähden sun luota on maailman kaunein olo. Mies teet ihmeitä!

Besos Heli

Anonyymi kirjoitti...

Angelina jolien hiukset ovat kyllä aivan upeat..

Emmie kirjoitti...

Lauren Conrad on ehdoton ykkössuosikkini. Pidennyksillä tai ilman, hänen kutrinsa näyttävät aina niin hyvinvoivilta :-)

anu-marie kirjoitti...

Natalie Portman. Hänelle sopii kaikki hiustyylit ja hiukset on aina niin upeat! Hän saa hiustenlaiton vaikuttamaan vaivattomalta. Oli hän arki- tai juhlatyylillä liikenteessä, hän on aina hurmaava.

Pampales kirjoitti...

Mun tukkaidoli on ehdottomasti Jenni Vartianen! Kaunis nainen ja aina niin upeat hiukset, tarvitseeko enempää sanoakkaan?!

mustavalkoinen kirjoitti...

Hmm, olen huono muistamaan hiuksia yhdistettynä naamatauluun, mutta sanotaan vaikka Angelina Jolie. Yleensä ruskeat, paksut ja suorahkot hiukset iskevät (varmaankin siksi, että itse omistan vaaleat ja kiharat :D)

Lore kirjoitti...

Kaikki joilla valkoinen tukka ja näyttävät leikkaukset. Myös kasarimeisingit Grace Jonesin tyyliin aina kuumottavat itseäni. Tietty naiselliset Kate Moss hiukset yms mitä ikinä itellä ei tulisi olemaan, kiilto ja runsaus, laineet yms ovat kanssa mieleeni.

Anonyymi kirjoitti...

reese witherspoonin ihanat vaaleat hiukset joissa on kaunis leikkaus..

petra

MouMou kirjoitti...

Tällä hetkellä hiusidolini on entisen NB:n Jonna.:) Huomenna kenties joku muu...

Laura kirjoitti...

Cameron Diazin hiukset eivät ehkä aina ole viimeisenpäälle tiptop, mutta varmasti tyylikkään huolettomat, raikkaat ja elävät.

mv kirjoitti...

Ja kilpailun voittajaksi selvisi Anna k, jonka idoli on Nicole Richie! Laitatko Anna mulle meilitse osoitetietosi info.pintaa@gmail.com