maanantai 25. huhtikuuta 2011

TIGI Classics

Kävin taas kääntämässä Lontoossa. Tällä kertaa tututustumassa tulevaan TIGI Classics -kokoelmaan. Kyseessä on pitkään odotettu TIGI:n klassinen kokoelma joka tulee jatkossa olemaan perusta kaikelle heidän koulutukselleen. Kokoelma koostuu neljästätoista leikkauksesta, joista yksitoista on naisten, kolme miesten. Vaikka kyseessä ovat klassiset leikkaukset, ne ovat tietysti TIGI-tyyliin ajan henkisiä ja kiinnostavia. Viimeistelyt on kuitenkin pidetty kevyinä, ja tyylikäs mustavalkoisuus korostaa klassisuutta.

Itse olen jo pidempään ollut hiukan kyllästynyt ylimääräisiin hörsyihin, joten klassinen kokoelma on todella tervetullut. Leikkaukset olivat jo suoraan todella käyttökelpoisia ja mahdollisuuksia erilaisiin versioihin on loputtomasti.

Vaikka kokoelma on jo kuvattu, kirjan ja DVD-setin taitto on vielä työn alla. Mekin saimme mukaamme vasta raakaversion. Virallinen julkaisu tapahtuu myöhemmin tänä kesänä...

3 kommenttia:

miia-maaria kirjoitti...

kiva!
Hei, näkyikö trendeissä polkkamittaa? Sinulta voisinkin kysyä että minkälainen polkan kuuluisi nyt olla? suora/eteenpäin pitenevä/taaksepäin pitenevä!? Olen kasvattamassa pitkää tukkaa ja ensimmäisenä etappina on polkkatukka, nyt tämä on ihan tosi lyhyt polkka, mutta näyttää ihan tosi vanhanaikaiselta..siksi olenkin käyttänyt sitä lähes kokoajan taaksepäin kammattuna..
Onko luvassa TIGI hiuskoulutuksia lähiaikoina Helsinkiin?

mv kirjoitti...

Itse olen pitänyt tällä hetkellä eniten aivan tasapitkästä polkkiksesta. Se näyttää hyvältä varsinkin otsiksen kanssa. Kulkee nimellä boxbob. Erilaisten pitenevien ja lyhenevien linjojen jälkeen suora jopa graafinen linja tuntuu tuoreelta.

Jos kasvattelet lyhyttä tukkaa pidemmäksi, trimmauta niskaa aina välillä. Näin kokonaisuudessa pysyy hyvä ryhti.

miia-maaria kirjoitti...

:) kiitos vinkistäsi!