sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Martina @ Helsinki Pride

Yksi Helsingin Priden puistojuhlan pääesiintyjistä oli Martina. Koska kyseessä oli kuitenkin Pride, Martina halusi keikalle näyttävän lookin jossa näkyisi tämän vuotinen teema rakkaus. Martinan upeasta kimonosta vastasi Kirsi Nisonen, itse pääsin vapaasti taiteilemaan hiusten kanssa. Lopputuloksena oli jonkinlainen geisha-vaikutteinen superviritys, joka onneksi kesti koko helteisen keikan ja Martinan vauhdikkaan tanssin. Ainoa haaste oli kun emme meinanneet saada tähteä tungettua hiuksineen autoon matkalla Loistosta keikkapaikalle.

Tuotteina oli apuna tälläkin kertaa TIGI:n uudet Catwalkit.

5 kommenttia:

Teemu kirjoitti...

Wau, tykkään noista hiuksista ihan mielettömän paljon! Tosi onnistunut look :) Harmi etten päässyt katsomaan Martinaa Prideen, meillä oli vähän muuttohässäkkää ja kaikkea siinä niin en päässyt. :/ Oli varmasti hieno show, ainakin näiden kuvien perusteella!

Tykkään tosi paljon tästä miten otat kuvia kaikista bileistä ja tapahtumista ja teet tällaisia kollaaseja tänne blogiin! Samoin sun omat päivän asut on aina tosi hienoja, Suomessa ei todellakaan ole liikaa hyviä miespukeutujia. :)

Hyvää kesää, mv!

Claire M. kirjoitti...

I love Martina's outfit! She's gorgeous too

mv kirjoitti...

Kiitos kaikesta palautteesta Teemu! Martinan keikka ja koko Pride oli onnistunut. On aina hauskaa kun pääsee tekemään jollekin lookkia ilman mitään rajoitteita.

Koitan kuvailla vielä aktiivisemminkin. Tänäkin viikonloppuna kamera pysyi siellä laukun pohjalla. Meinaa välillä unohtua.

Maketsu kirjoitti...

Aikas mahti nuttura! Hyvä Mikko!

mv kirjoitti...

Kiitos Make! Tuota oli hauska vääntää.. Toiveena oli jotain näyttävää. Se toteutui.