tiistai 13. syyskuuta 2011

TIGI Bed Head Candy Fixations - Behind the Scenes

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Saisko tänne enemmän juttua, niinkuin blogin alkuaikoina? Nyt tää on keskittynyt lähinnä musiikkivideoiden, ja valokuvien esittelyyn. Kun kerran olet Tigi kouluttaja olisi mukava nähdä täällä blogissa esimerkiksi itse tekemäsi Step by step tyylisiä kuvia. Moni hiustensa kanssa tuskaileva varmasti ilahtuisi, kun jakaisit hiukan tietoutta meille. Miten saa parhaan föönauksen aikaiseksi, mikä harja mihinkin tyyliin jne.

Ryhtia dude!

mv kirjoitti...

Olet ihan oikeassa! Haluaisinkin tehdä enemmän varsinaisia artikkeleita ja esimerkiksi opastavampia postauksia. Ongelma on kuitenkin varsin yksinkertainen: se aika. Pienenkin artikkelin kasaamiseen menee yllättävän paljon aikaa ja vaivaa.
Olen kuitenkin koittanut linkittää tänne esimerkiksi tekemiäni lehtijuttuja ja muita.

Musavideoita ja kuvia on ollut mukana alusta lähtien ja samaa linjaa aion jatkaa. Blogini tulee toimimaan jatkossakin kaiken kiinostavan, hauskan ja vähän oudonkin esittelypaikkana. Sisältö kuitenkin kieltämättä heittelee melkoisesti omien inspisten ja aikataulujen mukaan.

Haluan kuitenkin pitää hiukset vahvasti esillä, joten kaikki vinkit ja toiveet ovat tervetulleita. Ihana että annoit palautetta ja vielä hyvin perustellusti!

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän toki tuon aikapulan.

Mutta tosiaan kun kerkeät, niin toivois tänne tosiaan vähän myyttienmurtoa hiustenhoidosta, ja tosiaan, vinkkejä tietynlaisten tyylien luomiseen :)

Monilla on esimerkiksi sellainen uskomus erittäin tiukasti päässä (hehe), että värjätyille hiuksille ei voi käyttää kuin värjättyjen hiusten shamppoota ja hoitoainetta. Vaikka oman tuntumani mukaan hiusväri pysyy paljon paremmin hiuksissa, kun hiuksissa on tarpeeksi kosteutta ja rakenne ei ole täysin purkkaa.