sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Weekend

Takki - Givenchy
Huivi - Vivienne Westwood
Sammarit - Uniqlo
Kengät ja pipo - Lanvin
Laukku - Céline

5 kommenttia:

JEPSUKKA kirjoitti...

OMG!!!! TUO LAUKKU!!!! Show me some bag porn!

mv kirjoitti...

Eikö ole hieno, tykkään väristä tosi paljon! Se ei tosin ole ihan noin kirkas kuin salamalla otetussa kuvassa.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa :) saanko kysyä että onko tuo sun celinen luggage tote minkä kokoinen??? Onko tuo se large ?? Mietin itselleni samaa mallia eri värisenä mutta rn ole nähnyt koskaan livenä tota large kokoa joten jännää tilata se näkemättä minkä kokoinen on isoin.. Olen nähnyt sen suositun mini koon mutta se on hieman liian pieni makuuni :) mistä hankit omasi ja jos saa kysyä miten paljon siitä maksoit ? :)

mv kirjoitti...

Omani on oversized-kokoinen, eli aika massiivinen. Löysin sen Lontoosta. Mini on tosiaan aika pieni ja hiukan "käsilaukkumainen". Large on varmasti hyvä valinta.
Ainoa huono puoli omassani on sen raskaus. Laukku painaa jo tyhjänä reippaasti. Ja kun sen lataa täyteen, saattaa se painoa olla yli 10 kiloa. Laatua täytyy kuitenkin kehua. Olen raahannut omaani ympäriinsä sitä suuremmin varomatta ja pinta ja väri ovat kestäneet loistavasti. Jopa lentokoneessa ja muualla.

Luggage on niin suosittu, että jos sen haluaa hankkia, kannattaa ostaa saman tien. Hinta on noussut joka sesonki.

Helsingissä Célineä myyvät Ninas ja Luxbag. Kun Ninasiin tuli Célinen laukut, ne tosin myytiin parissa päivässä loppuun. Mutta uutta on kuitenkin jo tulossa.

Mistä ajattelit tilata omasi? Ja päätitkö jo värin... Se on se vaikein osuus. Itse haaveilin aluksi mustasta, mutta olen ollut siniseen tosi tyytyväinen.

Anonyymi kirjoitti...

mulla kävi tämmönen hassu juttu että oon yrittänyt tota kassia jo jonkin aikaa metsästää viime vuoden puolella ja se oli joka paikassa loppunmyyty tai jonotus listat kaupoissa... mun vanhemmat asuu jenkeissä niiin ajattelin ostaa sen kortilla celinen omasta liikkeestä tai belgdorf goodmanilta ja saada se bagi postitettua mun vanhemmille jonka jälkeen olisin sen saanut sen postissa tänne. mutta kerroin asiastani kolleegalleni tyniukselle joka on ensi viikolla lähdössä pariisin muotiviikolle ja pyysin häntä metsästämään mulle laukkua sieltä niin se vaan valaisi mua että helsingistä saa niiitä myös lux bagista ja ninasilta :) olinnnnnn ihan tähdissä kun kuulin että niiitä saa helsingistä ja mähän menin sitten heti aamusta ninasiin ja ostin itselleni sillasen square luggage toten taupe harmaan väsisenä kun sitä ihanaa luggage bagiä ei ollut harmaana tai mustana . mutta ihana myyjä sitten valaisi mun päivää ja kerto että niiitä on tulossa erä lisää kahden kuukauden päästä ninasiin ja sain varattua itselleni musta ja sinisen sivuuuun ;) jippijaiiiJEE!!! täää on kyllä ihan mielettömän IHANA laukku !!!! :) sulla on ihan mielettömän mahtava tyyli :) ootkos muuten lähdössä milanon muotiviikoille :) olis tosi ihana saada joskus nähdä toi laukku ihan livenä ennen kun tilaisin :) et tietäis kuinka massiivinen se on :) olin muuten clipissä ennen töissä ja nyt peilissä :) muistat varmasti mut :) Giau-