perjantai 2. maaliskuuta 2012

TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day

Onnittelut vielä TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day -suihkeelle, joka nappasi upeasti palkinnon Suomen ensimmäisissä Elle Beauty Awardseissa. Lupasin laittaa tuotteesta hiukan vinkkejä tulemaan.  Toivottavasti näistä on iloa viikonlopun hiuskoitoksissa.

No niin, aloitetaan perusominaisuuksista. Kyseessä on siis tuuheuttava, suihkemainen vaahto, joka sopii aivan kaikille. Käyttö on helppoa - tuotetta suihkitaan suoraan pullosta pyyhekuiviin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset voidaan föönata tai muotoilla miten vain.  Toimii hyvin föönaukesen, rullauksen, rautojen, puristelun, kihartamisen jne alle. Eli kaikkeen!

TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day tekee hiuksiin jäntevän, keskivahvan tuen ja lisää rakennetta. Se ei tee hiuksiasi koviksi, vaan jättää niihin luontevan fiiliksen ja kiillon. Erinomainen siis myös pitkille hiuksille.

Ja sitten niitä vinkkejä. TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day on salainen ase näytöslavojen backstageilla. Monet maailman huippumuotinäytöksistä kammataan Queen for a Daylla - virallisesta sponsorista riippumatta. Pullot kaivetaan kätköistä aina kun halutaan tuuheat hiukset lavalle.
Tuotetta kuluu purkkikaupalla kun sitä käytetään veden sijaan hiusten kostutukseen. Sen voi suihkuttaa suoraan kuiviin hiuksiin, jolloin hiukseen saadaan vahva, mutta luonnollisen näköinen rakenne. Mitä useamman kerroksen tuotetta suihkuttaa, sen paksummat hiukset.

Jos haluat todella massiiviset hiukset föönaa ne Queen for a Daylla. Kun hiukset ovat kuivat, tai melkein kuivat, suihkuta tuotetta uusi kerros ja kuivaa uudelleen. Mitä useammin teet tämän, sen paksummat hiuksista tulee. Föönauksen kanssa joutuu tekemään reilummin hommia, mutta lopputulos palkitsee. Jopa hennoista hiuksista tulee vahvan näköiset.

Testaa Queen for a Dayta myös kiharoiden puristeluun. Suihkuta tuotetta reippaasti kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivaa puristellen. Kevyestikin taipuisa hius kihartuu yllättävän paljon.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tarinasi innostaa kokeilemaan!

Mohn kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Tätä täytynee jossain välissä testata.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä pitää ehkä kokeilla. Se muovipullossa oleva superstar kun teki hiukseni vain raskaiksi ja rasvaisen tahmeiksi, ainakin jos sitä laittaa vähänkään liikaa...

mv kirjoitti...

Teen taas lisää tuotevinkkejä kun ehdin. Näille on ollut selvästi kysyntää.

Suihkemainen Superstar on helpompi levittää ja kevyempi kuin nestemäinen versio. Se sopii hennoimmillekin hiuslaaduille.