keskiviikko 1. elokuuta 2012

Instagram Ibiza


Loput lomastani eli vajaat pari viikkoa vietin Ibizalla. Saari on tuttu sillä olen käynyt siellä jo vuosia. Ibizan monipuolisuus ja vastakohdat viehättävät. Saaren vanha hippiperinne näkyy vielä kevyenä boheemiutena, mutta myös clubi-kulttuuri on jättänyt jälkensä. Viime aikojen trendi on kuitenkin yhä ylellisemmät ravintolat, hotellit ja rannat. Kaiken tämän sekoitus tekee lomasta kiinnostavan. Aika meni taas hetkessä, vaikka ohjelma oli lähinnä aurinkoa ja lukemista. Sekä tietysti hyvää ruokaa ja muutama clubi-iltakin.
En jaksanut paljon raahata kameraa mukana helteessä, mutta onneksi Instagram taas pelasti.
  1. Olemme yleensä vuokranneet asunnon, mutta tällä kerta asustimme hotellissa. Miami art deco tyylinen Es Vive tarjosi täydelliset puitteet lomailuun.
  2. Maisemat Ibizalla ovat karun jylhiä - ainakin heinäkuussa. Olen ollut saarella myös keväällä jolloin paikka on suorastaan trooppisen vehreä. Kesällä kaikki kuitenkin palaa karrelle.
  3. Es Viven kattoterassille paistaa päivän loppuun saakka.  
  4. Näyttävät kulkueet kiertävät illalla promoamassa clubeja. Osa pelkkää kitchiä, osa oikeasti upeita. Tässä Privilegen tytöt.
  5. Tällä kertaa vuorossa oli Es Cavallet -ranta.
  6. Yksi vierailemisen arvoinen kohde on myös Ibizan vieressä sijaitseva Formenteran saari. Siellä kannattaa vuokrata auto tai skootteri että pääsee parhaille rannoille.
  7. Vastakohtia Ibizalla. Istuimme juomassa kolmen kympin valkkaria rantabaarissa kun naapuripöytään kannettiin 14 000 euron metusalem-pullo Armand de Brignac shampanjaa.
  8. Lisää maisemia, näkymä Los Molinoksesta. Täältä löytyy yksi suosikkirannoistamme. Luonnon tilassa oleva pieni poukama jossa käy lähinnä paikallisia.
  9. Blue Marlin on ranta jolla on oma ravintola ja baari. Se on myös yksi parhaita hotspotteja bongata julkkiksia. Kaikki varaukset tosin kannattaa tehdä etukäteen netissä. Edellisellä visiitillä jopa rantatuoleihin oli kolmen viikon jono.

Ei kommentteja: