keskiviikko 23. tammikuuta 2013

The Kate Moss Book

The Kate Moss Book on kahvipöytäkirjojen aatelia. Syksyllä julkaistu kirja sisältää jo ikoniseksi kohonneita kuvia sekä ennen näkemättömiä otoksia. Kirjan tekee mielenkiintoisemmaksi se, että se ei etene kronologisessa järjestyksessä. Tämä tukee vaikutelmaa hänen iättömyydestään.
Kirjan myötä Kate nousee esiin myös monipuolisempana mallina. Yleensä jo nimen mainitseminen tuo tietyn kuvan mieleen. Kirjassa on kuitenkin erilaisia lookkeja, tyylejä ja myös hiuksia jotka olivat jo vuosien varrella unohtuneet.

Vaikka kaiken maailman typsyjä tulee, Kate on ja pysyy. Olin onnekas ja näin hänet syksyllä Mulberryn näytöksessä. Kate istui melkein vastääpä seurueensa kanssa. Porukkaan kuului tunnettuja kaunottaria kuten Lana Del Rey, Olivia Palermo ja Alexa Chung. Vaikka muut olivat lähes puolta nuorempia, hän ei jäänyt varjoon.
Mieleen tuli koulun kovistytöt. Kate oli se jengin pomo.


2 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Mielenkiintoinen kirja ja hauska idea tuo satunnainen järjestys.
Ja hei hauska juttu Ellessä, uudet Lontoo-vinkin tulevatkin maaliskuun puolella tarpeeseen!

mv kirjoitti...

Kirja on kyllä todella hieno, suosittelen hankintaa!

Huomasinkin että olette menossa Lontooseen. Mietin juuri että olen tainnut joskus myös asua Cadoganissa.
Käyn itse kaupungissa kääntämässä ensi kuussa. Suuntana taas muotiviikot. Ohjelma on vielä hiukan auki, mutta yleensä päivät ovat täyttyneet aika nopeasti. Saat sitten ihan tuoreet vinkit!