keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Loisto remppa


Loisto kokee heinäkuussa muodonmuutoksen. Liikkeen pitkään suunniteltu remontti toteutuu lopulta. Vaikka itse Korkeavuorenkadun liike on koko heinäkuun kiinni, Loiston henkilökunta palvelee vajaalla kokoonpanolla väliaikaisissa tiloissa Sörnäisissä, osoitteessa Hämeentie 50. Ajanvaraus ja tiedustelut toimivat normaalisti samasta puhelinnumerosta kuin ennenkin. Itse duunailen liikkeessä vielä tämän viikon ja hiukan ensi viikolla. Sitten lomaa!
Lopputulos tulee olemaan hulppea, suunnittelusta vastaa sisustusarkkitehti Ilkka Mälkiäinen liikkeen omistajan Ilona Weinertin kanssa. Vaikka kaikki fiksataan lattiasta kattoon, liikkeessä säilyy tunnistettava ilme ja samanhenkinen värimaailma kuin aiemmin. Tietyllä tavalla sisustuksesta on tullut jo liikkeen tavaramerkki, joten sitä ei haluttu totaalisesti muuttaa. Kaikki tullaan kuitenkin käymään läpi ja kunnostamaan.
Loisto on ollut olemassa jo kuusi vuotta. Vaikka tila ja sisustus olivat vielä ihan kohtalaiset, oli kuitenkin aika uudistua ja kohentaa ilmettä. Emme halunneet että ideat ja ihanteet laimentuvat vuosien kuluessa, vaan että palvelu ja ympäristö säilyvät vähintään saman tasoisina kuin liikkeen aikoinaan avautuessa.
Uusi entistä upeampi Loisto avautuu elokuun alussa. En itsekään tiedä vielä kaikkia remontin yksityiskohtia, sillä osa haluttiin pitää ylläreinä myös henkilökunnalle.. Jännitys tiivistyy.
Loisto, Korkeavuorenkatu 10, puh: 09 61242110. Heinäkuussa palvelu poikkeuksellisesti osoitteessa Hämeentie 50, Sörnäinen.

Ei kommentteja: