maanantai 24. elokuuta 2009

Syksyn SUURI mallihaku!!!

Syksyn kurssit ja muut hässäkät alkavat taas. Aloitamme kauden perinteisesti suurella mallihaulla nyt keskiviikkona 26.8kello 15-18.00. Tilaisuudessa keräämme kortistoa sopivista tyypeistä kaikkia syksyn eri kursseja ja tilaisuuksia varten. Metsästämme samassa tilaisuudessa malleja myös tuleviin kuvauksiin ja näytöksiin. Luvassa on muun muassa TIGI:n kansainvälisen tiimin toteuttama näytös lokakuussa.
Haemme naisia ja miehiä ikähaarukalla 16-30 vuotta. Hiukset voivat olla pitkät tai lyhyet ja rakenteeltaan melkein mitä vain. Rajoitteena lähinnä jos hiukset ovat todella huonokuntoiset tai pahasti vaurioituneet. Etsimme erilaisia tyyppejä ja persoonia, joten kannattaa tulla näytille!
Haun paikkana tällä kertaa Jenny Woo keskustassa, riittää kun saavut paikalle.

7 kommenttia:

Mii kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Olenkin odotellut jo Tigin mallihakuja. Mun tukkaa ainakin vois korjailla toissaviikkoisen malleilun jäljiltä.. Eli täytyy koittaa päästä paikalle keskiviikkona. Jännää kun tehdään näitä shokkiväriraitoja jotka haalistuu viikossa ja tukka on sen jälkeen ihan kamala. Koskaan en oikeen oo käsittäny et mikä ilo malleille on tälläsistä "ilmaisista" hiuksista joita joutuu ite kuitenkin korjailemaan samantien. Tigi on kuitenkin oma suosikki joten katotaan jos natsais kerrankin sinne :).

mv kirjoitti...

Tervetuloa vaan kaikki! Haemme tosiaan samalla kerralla malleja moniin eri tilaisuuksiin, joten kannattaa tulla paikalle. Otamme kaikista kuvat ja tiedot. Osalle pystymme bookkaamaan suoraan jo kurssipaikkojakin.

Nina kirjoitti...

Äh, ikärasismia!!!

Nim. kiinnostunut mutta auttamattomasti liian vanha :)

mv kirjoitti...

Sori ikärasismi. Voin kuitenkin myöntää että ollaan aiemminkin otettu hiukan iäkkäämpiäkin, jos on vaan kiva ja reipas.

Nina kirjoitti...

Ja mähän olen! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mallihakuun ei voi osallistua sähköpostin kautta...? palaan nimittäin Suomeen 28.8 :(

mv kirjoitti...

Valitettavasti porukkaa ei voida ottaa mallihaun ulkopuolelta. Kyselyitä tulee sen verran paljon että menisi liian hankalaksi. Lisäksi haluamme nähdä kaikki kasvotusten. Sori... Jatkossa kuitenkin taas tulee kaikkea uutta.