sunnuntai 30. elokuuta 2009

Trendi+Tiger

Trendi ja Tiger Of Sweden järjestivät kimpassa onnistuneen illan Trendin lukijoille. Mukaan pääsi 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta aveceineen. Ja nämä nopeat olivat todella onnekkaita, sillä ilmoittautumisia oli tullut 700! Illan ohjelma oli pidetty simppelinä, musaa, cocktailpaloja ja viiniä. Sekä esillä Tigerin kevät 2010 kokoelmat. Tuleva kevät näytti upealta, bongasin heti monia uusia suosikkeja eri kokoelmista.
Trendin lukijoille pisteet. Porukka näytti todella staililta. Lisää kuvia kekkereistä löytyy ihana turhamaisuus -blogista ja Trendin toimituksen blogista. Kannattaa muutenkin tsekata Trendin uudistuneet nettisivut.
Tiger Of Swedenin showroom tarjoaa loistavat puitteet mille tahansa tilaisuudelle. Suuri loft-tyylinen tila on hieno tausta kokoelmille ja vaikka juhlille. Paikka olisi mun unelma-asunto. Muuta illlan mielenkiintoista antia oli viinitarjoilu. En ollut aiemmin tutustunut italialaisiin Voga-viineihin. Viinipullo herättää huomita, sillä se on samanhenkinen kuin Voss-vedellä. Ainakin kuohari oli hyvää, Alkossa on tosin saatavilla vasta Vogan punkkua.
Ilta oli selvä menestys, kaikilla tuntui olevan kivaa. Ja mä sain samalla kätevästi ratkaistua Photo Awardsin vaateongelmat...

2 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Trendistä tuli mieleen, että jutussa, jossa annoit hiusvinkkejä toimituksen tybyille, oli maininta Remingtonin Ionic-lämpörullista. Suositteletko niitä oikeasti kotikäyttöön vai onko olemassa jokin parempi merkki?

mv kirjoitti...

Lämpörullasuositus ei ollut multa. Itse en ole niitä koskaan kovasti käyttänyt, vaikka ovat varmasti näpsäkät. En uskalla sanoa tuohon siis mitään...