sunnuntai 25. lokakuuta 2009

London

Olen taas viettänyt hiljaiseloa, sillä kävin kääntämässä Lontoossa. Ohjelmassa olivat suuret Salon International messut, sekä liuta muuta hässäkkää niiden ympärillä. Messut ovat merkittävät, sillä useat eri yritykset julkaisevat niillä uudet linjansa.
Kiinnostavinta antia olivat kaikki näytökset. Kävimme katsomassa Vidal Sassoonin, Toni & Guy:n ja TIGI Inspirational Youth:in näytökset, sekä Alternative Hair Show gaalan. Lopun viikosta vietimme TIGI Academyssä tutustumassa uuteen Unity-kokoelmaan.

Vapaata ei jäänyt paljoakaan, mutta vähän ehdittiin shoppaamaankin. Täytyy kyllä sanoa että kaupat olivat tylsimmät ikinä. Tavaraa oli joka puolella todella vähän ja sekin oli ankeaa. Taantuman pelossa liikkeisiin oli ostettu kaikkea todella varovaisesti. Sain kyllä silti rahani kulutettua. Mutta hienoihin asioihin... Kaupat eivät tuntuneet mitenkään hurjasti edullisemmilta, mutta syömisessä ja juomisessa huokean kurssin huomasi. Tämän lisäksi ravintoloissa oli paljon erilaisia tarjouksia ja happy houreja.

Viikko vierähti hetkessä, ja aika loppui totaalisen kesken. Kaupunki olisi ollut taas täynnä kiinnostavia näyttelyitä ja tapahtumia, mutta ne jäivät kokematta. Asuimme kuitenkin idässä, joka on alueena kinnostava ja inspiroiva jo itsessään. Seutu vetää puoleensa luovaa ja nuorta jengiä. Seutu kuitenkin muuttuu koko ajan. Tutuille kulmille oli tullut runsaasti uusia kauppoja ja baareja. Asuimme Oldstreetin Holiday Innissä, joka ei ollut hotellina kummoinen, mutta sijainniltaan erinomainen. Paras hotelli olisi yhä kuitenkin Hoxton, harmi vain että se on aina niin varattu. Kävimme siellä kuitenkin parina iltana syömässä tai drinkeillä vaikka emme huoneita saaneetkaan.

Seuraava Lontoon reissu on jo parin viikon päästä, joten tässä ei ehdi muuta kuin pakata ja purkaa. Ja välissä kierrämme ympäri Suomea London Calling -trendikiertueen kanssa. Koitan postailla matkasta lisää jos ennätän.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

juu, kyllä lama on lontoossa vaikuttanut niin, ettei siellä hirveästi tee mieli ostella. kummallista, mutta mahdollista..

jasmina kirjoitti...

Moikka! Sulle on haaste mun blogissa :)
(postaus nimeltä "tunnustus")

http://papayarazz1.blogspot.com/