torstai 26. marraskuuta 2009

Elonmerkkejä...

Osa Selfridgesin Westwood-ikkunasta
Ja taas tämä on mennyt samalla kaavalla. Kun tapahtuu koko ajan, en ehdi postailla. Hommassahan on se ironia, että nyt olisi ollut vaikka mitä raportoitavaa. Syksy on ollut taas superkiireinen. Laskin juuri tunteja ja olen ollut reilun kuukauden aikana kaksi kertaa Lontoossa, pari kertaa Turussa, Tampereella, Kokkolassa, Rymättylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Seinäjoella... Suomi on tullut tutuksi, mutta nyt alkaa rauhoittua ennen joulua.
En ole kuitenkaan hylkäämässä bloggailua. Aika on vain ollut kortilla. Itse asiassa haluaisin kehittää tätä koko höskää ja saada ainakin blogilleni parempi visuaalinen ilme. Joten vinkkejä otetaan mieluusti vastaan..
Ja postauksen piristykseksi laitoin sekalaisia kuvia Selfridges-tavaratalon jouluikkunoista Lontoosta. Teemana olivat sadut ja Vivienne Westwood. Tavaratalon suurin kulmaikkuna oli kokonaan omistettu Westwoodille. Lontoossa jouluikkunat ovat aina nähtävyys. Tavaratalot kilpailevat näyttävyydessä ja myös luovassa hulluudessa. Värikkäät ja mielikuvitukselliset ikkunat riemastuttavat niin lapsia kuin aikuisia.
Stockka ja Sokoskin voisivat joskus hiukan edes repäistä. Pieni rohkeus ei varmaan loukkaisi ketään.


3 kommenttia:

Inaria kirjoitti...

Oih! Selfridges ikkunat ovat Oxford Streetin suosikkini.

Mii kirjoitti...

Ihan vaan vaihtamalla vähän fonttia ja blogin värejä plus laittamalla jonku kivan kuvan tohon otsikon taa saa jo ihan uudenlaisen ilmeen blogiin jos ei sen kummempaa säätöä jaksa :). Tigin värimaailmasta ja kuvista saa ainakin hyvää inspiraatiota.

miss_cheryll kirjoitti...

Kun näin loistavia postauksia saa aikaan, ei niiden harvinaisuuskaan sinänsä haittaa; Laatu korvaa määrän! ;) Aivan loistavia kuvia! Kiitos, että jaoit tämän elämyksen. Kunpa vaan Helsinkiinkin saataisiin joskus jotain vastaavaa, näyttävää ja kaunista! Voiko oikeesti olla parempaa kuin sadut ja Westwood?! Karusellihevoset on kyl jotain! :)