lauantai 23. lokakuuta 2010

Elle Style Awards 2010

Yksi syksyn kohokohtia oli Ellen Style Awards. Tällä kertaa kekkerit järjestettiin Helsingin Voimalassa. Elle on tehnyt hienon työn tuodessaan gaalan myös Suomeen. Se tuo ansaittua näkyvyyttä ja arvostusta kaikille muodin parissa työskenteleville.

Palkintokategorioita oli useita. Yleisö sai äänestää parhaiten pukeutuvan miehen ja naisen, muut palkinnot valitsi tuomaristo. Koko listan eri kategorioista ja kaikki palkitut löydät Ellen omilta gaalasivuilta. Sivut ovat muutenkin kiinnostavat ja täynnä kuvia sekä videoita.
Koitimme tietysti etukäteen kovasti arvuutella voittajia. Monet olivat kuitenkin yllätyksiä, mutta hyviä valintoja. Esimerkiksi parhaaksi suunnittelijaksi valittu Heikki Salonen on ollut jo pitkään omiakin suosikkejani.

Ellelle kiitos gaalasta. Ilta oli tosi hauska ja meni vauhdilla. Vaikka tilaisuus oli arvokas, tunnelma pysyi koko ajan rentona. Palkintojen jakoa vei eteenpäin ihana Anne Kukkohovi joka juonsi tilaisuuden omaan varmaan tyyliinsä.
Loppuilta meni seurustellessa ja loistavan tarjoilun parissa. Ja tietysti kävin myös kuvattavana, kannet olivat selkeästi illan hitti joissa jokainen kävi. Kaikki löydät Ellen Facebook-ryhmästä.
Takki Moschino Couture, paita Calvin Klein, rusetti YSL.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh mikä takki ! Leopardikuosia siisteimmillään, tykkään !

-Pete

Anonyymi kirjoitti...

hyvältä näyttää !

joona t. kirjoitti...

tyylikäs ilmanmuuta. rohkea veto!

mv kirjoitti...

Kiitoskiitos! Takki oli löytö Barcelonalaisesta vintage-kaupasta. Koitin uteliaisuuttani päälle, ja se olikin sitten aika täydellinen.

joona t. kirjoitti...

eihän tommosia ylipäätänsä liikaa näy. puhumattakaan, että tollaisia jostain löytäis! sulla oli barcelonassa onnea mukana!