tiistai 15. maaliskuuta 2011

TIGI Academy & DIY Collection

Viime viikkko meni vauhdilla kun TIGIn tyypit Lontoosta tekivät Suomen visiitin. Saimme vieraaksi TIGI Creative tiimin jäsenet Gen Itohin, Kieron Webbin ja Sarah Brooksin. He vetivät kolme päivää kursseja joilla esiteltiin suomalaisille kampaajille tulevia väri- ja leikkaustrendejä sekä viimeistelytekniikoita.

Ajoitus oli loistava, sillä saimme nähdä jo esimakua TIGIn tulevasta DIY-kokoelmasta. Se tullaan virallisesti julkaisemaan vasta ensi viikonloppuna Bolognan Cosmoprof -messuilla, mutta he olivat saaneet mukaansa jo muutaman irtosivun kirjasta.

Uuden kokoelman nimi DIY tulee tietenkin sanoista "Do It Yourself". Tämä viittaa kokoelman inspiraatioon, itä-Lontoon nuoriin jotka taiteilevat hiuksiaan itse. Tämä ei tietenkään tarkoita että kyseessä olisi "tee se itse" kotiopas, vaan kyseessä on pelkkä inspiraatio. Kaikkien värien ja leikkausten takana on hallittu tekninen pohja, joka saa tyylit kestämään ja myös toimimaan erilaisissa hiuslaaduissa. Lisää kokoelmasta virallisen julkaisun jälkeen...

Kuvat räpsyjä kurssilta, sekä otoksia uudesta DIY-kokoelmasta

Ei kommentteja: