keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Duran Duran - Girl Panic!

3 kommenttia:

Juuna kirjoitti...

Kommentoin nyt tänne uudempaan, kun en jaksa kelata taaksepäin.
Mutta eikös tämän vuoden tigi awardseissa ollut säännöissä kohta jossa sanottiin, ettei paljasta pintaa ja pelkässä topissa hyppimistä. Opiskelijasarjan ykkönen ja ammattilaissarjan kakkonen molemmat olivat ilman paitaa kuvissa.
Hieman ristiriitaista?

mv kirjoitti...

Moikka Juuna!

Säänöissä puhuttiin trendikkäästä lookista, eikä alastomuutta kielletty. Mitään pornostelua ei tietenkään kisassa haeta. Molemmat mainitsemasi työt oli tuomariston mielestä toteutettu tyylikkäästi ja hyvällä maulla. Lisäksi Nelli Palojoen kilpailutyö (tumma malli) nappasi Pinnin ja Trendin lukijaäänestysten voitot.

Hyvä että kilpailutyöt herättävät keskustelua ja tunteita, niin pitääkin. Ensi vuonna uusiksi!

-Mikko

Tässä vielä vuoden 2011 säännöt...

Hiuslook

1. Luo naismallille persoonallinen, kuvauksellinen hiuslookki. Käytä TIGIn hoito- ja muotoilutuotteita. Hiuksia ei tarvitse värjätä TIGIn hiusvärillä. Emme myöskään edellytä TIGIn meikkien käyttöä. Voit värjätä ja leikata hiuksia kuten haluat, mutta muista, että kilpailun teema on tuleva kaupallinen street fashion. Naisten sarjassa etsimme vain trendikkäitä leikkauksia ja värjäyksiä, emme kampauksia. Opiskelijat sekä kampauskuvat kilpailevat erikseen omassa sarjassaan. Ammattilaissarjan kilpailija voi osallistua halutessaan sekä naisten sarjaan että kampaussarjaan.

Kuvaus ja kuvien julkaisu

2. Kuvatkaa mallista yksi laadukas lähi- ja yksi kokovartalokuva. Kuvien tulee olla studiokuvia tai muuta selkeää taustaa vasten otettuja kuvia. Kuvien pitää olla värikuvia. Kuvassa saa olla vain yksi malli. Kuvien käsittely on suositeltavaa. Huomioithan että naisten sarjan voittajakuva julkaistaan sellaisenaan Pinnin kannessa. Muista ajatella kuvasi soveltuvuutta Pinnin kanteen. Kuvan tulee olla pystysuunnassa. Kaikki kilpailukuvat esitellään SKT:n kotisivuilla ja Pinnin numerossa 6, joka ilmestyy 3.8.2011. Kilpailuun osallistuvilla kuvilla ei saa osallistua muihin hiuskuvakilpailuihin.

Vaadittavat kilpailukuvat

3. Lähetä meille molemmista kuvista yhdet valokuvaperille vedostetut A4-koossa olevat pystykuvat sekä CD, joka sisältää molemmat kuvat korkearesoluutioisina (300dpi). Kirjoita molempien kuvien taakse ja CD-levyyn oma nimesi ja liikkeesi nimi. Liitä mukaan kirje, jossa ovat tarkemmat yhteystietosi (nimi, liike, osoite, puhelin ja sähköposti) ja mallin, kuvaajan, meikkaajan, stylistin ja kaikkien kuvan tekemiseen osallistuneiden nimet sekä yhteystiedot. Merkitse myös hiuksiin (ja mahdollisesti meikkiin tai väriin) käyttämäsi TIGI-tuotteet sekä vastaa liitteenä oleviin kysymyksiin. Sinun, mallin ja kuvaajan täytyy täyttää myös luovutussopimus, joka liitetään kirjeen oheen ja palautetaan kuvien mukana. Jos osallistut kahteen sarjaan, tarvitsemme kaikki samat tiedot molempien kilpailutöidesi tekemiseen osallistuneilta tiimeiltä.

Kuvien lähetys

4. Lähetä kaikki materiaali SKT-GROUPiin osoitteella: TIGI Photo Awards Finland 2011, SKT-GROUP Oy, Sirrikuja 3, 00940 Helsinki. Kaikkien materiaalien tulee olla perillä viimeistään 13.6.2011. Emme vastaa postissa kadonneista kilpailumateriaaleista. Emme palauta kilpailuun lähetettyjä materiaaleja.

Sääntörikkomukset

Sääntörikkomuksista saa tuomariston harkinnan mukaan miinuspisteitä. Mahdollisia sääntörikkomuksia ovat esimerkiksi ulkokuva, vaakakuva ja vaatteiden vaihto kuvissa.

Osallistumisvaatimukset

Naisten tai kampaussarjaan osallistuvan kilpailijan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt, Suomessa työskentelevä henkilö. Opiskelijasarjaan osallistujan tulee opiskella vielä kevään 2011 aikana suomalaisessa hiusalan oppilaitoksessa tai oppisopimuksella parturi-kampaajaksi. Kevään 2011 aikana valmistuvat opiskelijat eivät voi osallistua ammattilaisten kampaus tai naisten -sarjoihin. Kilpailijan ei tarvitse työskennellä TIGI-liikkeessä, mutta kilpailutyön viimeistely ja muotoilu pitää toteuttaa TIGIn tuotteilla. Ammattilaissarjan kilpailija voi osallistua joko naistensarjaan, kampaussarjaan tai molempiin sarjoihin. Samasta liikkeestä voi osallistua monta kilpailijaa. Kilpailuun eivät saa osallistua SKT GROUP Oy:n työntekijät.

Juuna kirjoitti...

Kiitos vastauksesta : )!
Taisikin se toppikommentti olla siinä "saate kommentissa" pinnin jehulta.
Ja en kiellä etteikö primen työ olisi ollut ihan hemmetin hieno! : D