keskiviikko 2. marraskuuta 2011

DIP DYE

Uudessa Gloriassa oli pieni juttu ja mun haastattelu dip dye -trendistä. Esimerkiksi oli poimittu Kate Bosworth, joka on sävyttänyt latvansa hennolla sinisellä. Melkoista rohkeutta jenkkinäyttelijältä. Mutta toimii.

Ollaan kokeiltu dip dyella jo jonkin aikaa. Omia suosikkejani on Pinnin kuvasarjaa varten kesäksi tehdyt siniset hiukset. Ehkä Kate sai inspiraationsa näistä.
Lontoossa trendi tuntui jo valtavirralta. Muotiviikoilla oli enemmänkin sääntö kuin poikkeus että latvat oli sävytetty karkkisävyllä. Ja jos yksi vivahde ei riitä, mikään ei estä miksaamasta useampaa.

Yksi trendin edelläkävijöitä on Gloriassakin mainittu Bleach-kampaamo. Tämä Itä-Lontoolainen pulju nousi yht´äkkiä koko maailman tietoisuuteen kokeilevillä värjäyksillään. Liike on saanut huomiota aina Vogueta myöden.
Katse latvoihin -artikkeli marraskuun Gloriassa.

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Henkilökohtaisesti mua aina hieman huvittaa (hyvässä mielessä) kuvat näistä latvavärjäyksistä, kun muistan oman lettini tuolta 2000-luvun alusta. Tuolloin nimittäin eräs kesä värjäytin vaaleiden hiusteni latvat vaaleansinisiksi, hyvinkin tuohon Katen tyyliin, ja ai että tuolloin tykkäsinkin! Se vain on harmi, kuinka nopeasti tuollainen sävy haalistuu pois...

mv kirjoitti...

Näin nää kiertää... Nyt voit ottaa uusinnan. Tai koittaa jotain uutta sävyä.
Haalistuminen on aina harmi, mutta toisaalta pastelleihin myös kyllästyy aika nopeasti.