keskiviikko 2. toukokuuta 2012

TIGI Photo Awards Finland 2012


TIGI Photo Awards Finland & Pinni Cover of the Year -kilpailu on jälleen startannut. Ilmoittautumisia tähän Suomen suurimpaan hiuskuvakilpailuun on jo nyt ennättänyt tulla yli sata. Ja vielä on hyvä aikaa osallistua. Kilpailuaika päättyy perjantaina 1.6. Voittajat julkistetaan syksyllä lauantaina 6.10. järjestettävässä TIGI Photo Awards gaalassa Helsingissä.

Kilpailussa etsitään vuoden hiuskuvaa, joka tullaan julkaisemaan myös Pinni-lehden kantena. Sarjoja kisassa on tänä vuonna kolme. Ammattilaissarjoja on kaksi: miesten ja naisten hiukset.Opiskelijoille on jälleen oma sarjansa jossa kilpaillaan naisten hiuksista.
Uutta on että vuonna 2012 minkä tahansa sarjan voittajatyöstä voi tulla Pinnin kansi!

Osallistuminen on helppoa. Käyt vain SKT GROUP:in nettisivuilla ja rekisteröidyt kilpailijaksi. Voit tehdä sen tästä. Saat postissa kilpailupaketin jossa on tarkat säännnöt, sekä erilaisia vinkkejä ja ohjeita kilpailuun.

Jos teillä on kysyttävää liittyen kilpailuun, vastailen täällä blogissa oikein mielelläni. Tulen toimimaan kilpailussa tuomariston puheenjohtajana. Jos haluatte selata Photo Awards postauksiani vuosien varrelta, klikkaa tästä. Löydät kaiken mitä olen aiheesta julkaissut.
Onnea kisaan!

Ei kommentteja: