tiistai 12. helmikuuta 2013

Suvi Koponen for Vogue Paris

Hurjan comebackin tehnyt Suvi Koponen valtaa kaikki kannet. Juuri oli i:D - nyt vuorossa Vogue Paris. Molemmat lehdistä arvostetuimpia. Voisko Suvin kutsua linnanjuhliin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä voisi kutsua.

Anonyymi kirjoitti...

Suvin karisma vaan lisääntyy vuosi vuodelta! Ja ne Suvin uudet Calvin Klein mainokset on myös hienoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on suora vääryys, ettei Suvi ole vielä saanut kutsua. Hänhän on omalla alallaan ihan maailman huippu ja vie suomalaisuutta eteenpäin. Hassua ettei tuota alaa sitten niin paljon ilmeisesti arvosteta.

mv kirjoitti...

Onpas hauskaa että kommenttini herätti pientä keskustelua. Suvi ja Kirsi Pyrhönen ovat päässeet omalla alallaan pitkälle ja tehneet varmasti Suomea yhtä paljon tutuksi kuin vaikkapa monet linnassa juhlineet urheilijat.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, että päätit olla julkaisematta edellistä kommenttiani (joka oli täysin asiallinen kysymys). Hieno huomata, ettet siis pysty ottamaan vastaan kritiikkiä. Noh, kommenttien deletoiminen toisaalta sinua ei kritiikiltä pelasta. Ja mitä tähän Koposeen tulee, niin hän ei käsittääkseni tee töitä edes maamme "nimissä" vaan omissa nimissään, toisin kuin urheilijat. Hyvää jatkoa.

mv kirjoitti...

Moikka Anonyymi!
Sori, en ole kommenttiasi mitenkään sensuroinut, se on vaan hävinnyt. En löytänyt sitä vaikka vielä tarkistin uudelleen. Myös kritiikki on tietysti tervetullutta. Kuten sanoin, on mielestäni hauskaa että kommenttini herätti keskustelua. Suvi on ansioitunut hienosti omalla alallaan ja sen voisi mielestäni huomioida. Tämän ei pitäisi olla keneltäkään muulta pois. Monet linnaan kutsutut tekevät töitä omissa nimissään. En tarkoittanut heitollani että urheilijat ansaitsisivat kutsunsa jotenkin vähemmän.

Pahoittelut hävinneestä kommentistasi.