keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Viisi vuotta Pintaa-blogia


Kävin läpi vanhoja postauksiani huomanna ilmestyvää Hesarin haastattelua varten ja huomasin että Pintaa-blogini täyttää tänään 13.2. kunnioitettavat viisi vuotta! Oho! Aika rientää...

Kun aloitin blogin, en ollut tehnyt mitään sen hienompaa suunnitelmaa. Homma on jalostunut matkan varrella ja tulee varmasti muuttumaan tulevaisuudessakin. Välillä on ollut parin viikon taukoja, mutta niiden jälkeen olen aina palannut blogin pariin. Tästä on muodostunut harrastus ja eräänlainen päiväkirja itselle, vaikka en täällä nyt mistään kovin henkilökohtaisesta olekaan avautunut. Ehkä ajan henkeä seuraillen kuvat ovat kasvaneet ja tekstit lyhentyneet. Alkuun ujostelin asupostauksia, mutta nyt ne kulkevat osana kokonaisuutta.

Blogin pitäminen on ollut hauskaa ja mielenkiintoista. Siinä on enemmän tekemistä kuin moni arvaakaan. Usein ongelmana on että juuri kun tapahtuisi eniten, ei meinaa löytyä aikaa kirjoitella. Parasta on ollut että blogini kautta olen tutustunut moniin mielenkiintoisiin ihmisiin.

Jossain vaiheessa kuvioihin tuli myös blogin englanninkielinen versio 2pintaa. Sisältö on melko lailla sama, kieli vain eri. Lisäksi tähän "mediaryppääseeni" kuuluu Facebook-sivu sekä profiilit Twitterissä ja Instagramissa. Näistä jälkimmäisistä löydät minut nimellä 2pintaa. Varsinkin Instagramiin olen hurahtanut. Sen helppous ja nopeus sopivat levottomaan luonteseeni.

Kiitos kaikille lukijoille näistä viidestä vuodesta! Sopivasti juhlan kunniaksi torstaina 14.2. on Helsingin Sanomien tyyliosiossa artikkeli blogistani. Lähden samaisena päivänä jälleen myös Lontoon muotiviikoille seikkailemaan. Sieltä raportoin varsinkin Instagramin ja Twitterin kautta.

Cheers!
 
 
Kuvituksena on läjä kuvia näiden viiden vuoden varrelta.
 
 
 

5 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Onnittelut - tuo on hatunnoston paikka! Katsotaan mitä Hesari tuo tullessaan ja mahtavaa Lontoon reissua!

MiikaK kirjoitti...

Onnea!!

MiikaK kirjoitti...

Onnea!!

JEPSUKKA kirjoitti...

Paljon onnea chéri!!!

Sipe Lolleri kirjoitti...

"Mediarypäs" :D