lauantai 8. maaliskuuta 2008

Fudge uutuudet

Tapasin Fudgen koulutuskoordinaattorin Clare Mellingin. Clare piipahti Suomessa kertomassa uutuuksista ja Fudge uutisista. Clare kouluttaa Fudgen tuotteista ja väreistä ympäri Eurooppaa. Hän on käynyt muutaman kerran aiemminkin Suomessa. Viimeksi Fudge Headpaint värin lanseerauksessa.
Fudgelta on tulossa paljon uutuuksia. Supersuosittu Shaper vaha tulee nyt myyntiin kätsässä 50ml matkapakkauksessa. Pakkaus on tuubi, joten se on siisti ja helppokäyttöinen. Samaan settiin tulee myös kaksi uutta Shaper versiota: Shaper Lite, joka on uusi kevyempi versio. Tueltaan Lite on 5. Toinen uutuus on Shaper Mint, joka on raikas ja viilentävä. Myös nämä molemmat ovat 50ml tuubeissa. Jänskää.
Muita uutuuksia on Fudge Reform. Se on uudelleenmuotoiltava rakennetta lisäävä voide. Reform tuuheuttaa hiukset ja sopii pohjatueksi sekä rennompaan viimeistelyyn. Varma hitti Suomessa.
Nämä tulevat myyntiin kevään aikana. Myöhemmin on luvassa myös uusia shampoita ja hoitoja. Niissä on kaikissa mukana uusi "Ultra Hyrating Hair Drink Complex", joka sisältää muun muassa guaranaa. Uudet hoitotuotteet on myös pakattu uusiin fressimmän näköisiin valkoisiin pulloihin.

www.fudge.com

Ei kommentteja: