keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

TIGI European Launch

Odotettu TIGI:n uusi väri esiteltiin Euroopalle Lontoossa. Kuuluisa Groswenor House-hotelli oli ääriään myöden täynnä, kun yli tuhat kampaaja eri puolilta Eurooppaa saapui seuraamaan lanseerausta. Ohjelma kesti melkein koko päivän. Aloitus oli cocktail-tilaisuudella suuressa TIGI-loungessa, jossa oli esillä jo uudet värit, värikartat ja muuta oheissälää. Loungessa esiteltiin myös uusia TIGI:n B for Men-tuotteita.

TIGI Colour-väri tulee olemaan mullistava. Se lanseerattiin jenkeissä syksyllä ja sen suosio on ylittänyt kaikki odotukset. Värissä on paljon uuden tyypppisiä ominaisuuksia. Teknisesti kiinnostavimpia ominaisuuksia on uusi P. (P dot)-teknologia. Tämä tarkoittaa että väripigmentit aloittavat hapettumisen vasta kymmenen minuutin kuluttua värin sekoittamisesta. Näin väri vaikuttaa hiuksissa tasaisemmin ja saadaan kestävämpiä ja kiiltävämpiä lopputuloksia. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat tietysti selkeä sävyvalikoima, hyvä tuoksu, sekä matala ammoniakkipitoisuus. Myyntiin väri tulee Euroopassa syksyllä.

Kun cocktailit oli kumottu, alkoivat varsinaiset näytökset. Koko Groswenor Housen suuri juhlasali oli varattu TIGI:lle ja näytöksiä seurattiin illallisten lomassa. Näytösten lisäksi gaalassa palkittiin paikallisen Photo Awardsin voittajat. Taso kilpailussa oli aika sekalainen. Joukossa oli mielettömiä huippukuvia, mutta myöskin muutamia otoksia joita ei voinut muuta kuin ihmetellä. Täytyy taas kehua meidän suomen Photo Awardsia, kilpailumme on todella kovatasoinen kansainvälisestikin vertaillen.
Näytöksiä nähtiin kaksi. Aluksi ohjelmassa oli seminaarityyppinen näytös, jossa nähtiin runsaasti valmiiksi tehtyjä malleja, sekä työskentely osuuus lavalla. TIGI:n koulutustiimi alkaa olla jo melko massiivinen, lavalla touhusi parhaimmillaan kahdeksan kouluttajaa. Melkein kaikilla malleilla oli lyhyet hiukset. niskat olivat jopa singlatun oloisia. Hiuksia ei viimeistelty enää niin voimakkaasti pystyyn, vaikka niihin haettiinkin rakennetta tuotteilla. Suunta oli enemmän kasvoille. Värit olivat myös selkeästi voimakkaampia kuin aiemmin. Sävyt oli kuitenkin liu'utettu niin, että lopputulokset näyttivät pehmeiltä.
Ensimmäisen näytöksen kohokohtia oli myös Anthony Mascolon osuus, jossa hän teki mallille spraymaaleilla kuvioita hiuksiin.
Toinen näytösoli enemmän reipasta show-meininkiä. Teemana oli taikuus, ja malleja kadotettiin ja muuta huisaa. Huipennuksena Anthony teljettiin valtaisaan vesitankkkiin, josta hän pakeni hämmästyneen yleisön edessä.
Aika mahtava ilta. Lopuksi oli sitten tietysti hulppeat TIGI-bileet jotka jatkui pikkutunneille saakka. Jee!

Eka näytös aluillaan


Anthony spreijailee...

TIGI-tiimi leikkoo tukkaaJa malleja piisas

Savuavat couture kampaukset

Ja lisää spreijattuja mallejaAwantgarde-mallit Westwoodin uniikki asuissaMallikimara

Värimalleja, huomatkaa lyhyet hiukset kaikilla

Ei kommentteja: