keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Mariko on unstoppable

Väsättiin tänään koko päivä uutta videota Marikolle. Fiilikset videon kuvaamiselle oli loistavat, sillä Mariko kuuli juuri aiemmin että "Unstoppable" -sinkku oli listakolmonen radioiden soittolistalla.
Video tullaan julkaisemaan vasta parin viikon kuluttua, joten en voi juoruilla liikaa yksityiskohdista. Jotain mini-paljastuksia kuitenkin: Video on rakennettu täysin Marikon tanssin ympärille. Luvassa paljon vaatteiden vaihtoa ja liikettä. Näytti upealta, odotan itsekin mielenkiinnolla miltä valmis kokonaisuus näyttää leikkaamisen ja käsittelyn jälkeen.
Hiukset pidettiin videolle aika pehmeinä ja kaupallisina. Tärkeää oli että hiukset toimivat eri lookeissa ja että niissä oli myös sitä liikettä. Ja joo, oli myös haastetta. Tukan piti näyttää kymmenen tuntia samalta ja olla silti liikkuva. Kampauksen pohjat vedettiin taas GHD-raudoilla. Leveä rauta toimii parhaiten rentoon meininkiin, eli pohjalle raudoilla suuri kihara, joka sitten avataan kiiltosuihkeella. Tuotteista tärkeimmät olivat TIGI:n Uptight, Headrush-kiilto ja Masterpiece-lakka.
Myös meikeissä oli muuten TIGI:ä, niistä vastasi taas Marikon luottomeikkaaja Tiina Lehmusvyöry.


Marikon biisin voi käydä kuuntelemaan myös myspacesta..
www.myspace.com/fabulousmariko

Ei kommentteja: