sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Kylie

Kylie ratsastaa disco-kallolla
Kylie valloitti Hartwall Areenan ensimmäisellä Suomen konsertillaan. Kylie X 2008-show oli hengästyttävä spektaakkeli josta ei puuttunut paukkuja. Erilaisen säädön ja sohelluksen jälkeen saimme lopulta hyvät paikat ihan lavan vierestä, josta pääsimme seuraamaan esitystä aitiopaikalta. Jo lava itsessään oli uskomaton, hienoin mitä olen nähnyt. Se oli oli täysin valaistu ja toimi samalla screeninä. Eri visuaalit ja valoefektit jatkuivat lavan pinnassa. Myös Gaultierin puvustus oli upea, puvut olivat näyttäviä ja rohkeita, mutta eivät liian hutsahtavia. Kylie oli muutenkin aika kiltti tyttö, esityksessä ei ollut mitään rietastelua, vaan lähinnä iloista tanssimeininkiä. Vaatteet kuitenkin vaihtuivat taajaan, erilaisia asuja nähtiin lähemmäs kymmenen. Vaikka monet nähdyistä teemoista olivat aika kuluneita, kuten japani ja seilori, niistä oli kuitenkin saatu hienot kokonaisuudet. Suosikkejani oli cheerleading-osuus ja kohta jossa Kylie saapui lavalla valtavalla kimaltavalla pääkallolla istuen. Näyttävää. Myös suuri tanssiryhmä osasi hommansa ja jaksoi heilua koko esityksen.
Biisit olivat lähinnä uudempaa tuotantoa ja hittejä, lopetuksena poppis-klassikko "I Should Be So Lucky". Yllättävää oli että Kylie osasi oikeasti laulaa. Ääni kantoi ja kuulosti samalta kuin levyillä. Ylläri oli myös Kylien pieni koko. Olin kuullut että hän on pieni, mutta super-koroissakin hän oli pienen pieni rääpäle lavalla.
Esitys jakoi kuitenkin mielipiteitä. Olin itse innoissani, mutta jotkut kritisoivat sitä hengettömyydestä ja muovisuudesta. Kylie on kuitenkin Kylie joka tekee poppia, joten showtakaan ei tarvitse mielestäni ottaa turhan vakavasti. Kyseessä on kuitenkin vain hauska hömppä jonka tarkoitus on viihdyttää. Ja siinä Kylie onnistui.
www.kylie.com

Ei kommentteja: