torstai 12. kesäkuuta 2008

Time Has Come

Tehtiin Marikolle uusi musavideo. Video on seuraavasta sinkusta "Time Has Come". Olin innoissani koska se on myös mun suosikki levyltä. Biisi on kunnon tarttuvaa kasaridiskoa. Tulee olemaan varma kesähitti. Videon tekeminen oli mielenkiintoista koska se tehtiin ruotsalaisen tiimin kanssa. Ohjaaja ja osa kuvausryhmästä oli tullut Suomeen tekemään Marikolle ja parille muulle artistille videoita. Ruotsalaiset taitaa tuon videopuolen, joten mietin onko heidän työskentelytapansa jotenkin erilainen. Mitään sen dramaattisempaa eroa en työskentelyssä huomannut, mutta kaikki oli todella rentoa ja valmistuimme suunniteltua nopeammin. Tuollaista ei ole ikinä ennen tapahtunut! Yleensä aina kun kuvataan jotain filkkaa kaikki aikataulut pettää.
Lopputulosta on taas mahdotonta arvioida etukäteen, sillä valtaosa videosta tehdään jälkikäsittelyssä. Eri lookkeja Marikolla oli neljä, stailaus pidettiin suht yksinkertaisena, mutta asut olivat silti näyttäviä. Tyylistä vastasi taas Jan Koskinen ja meikeistä Tiina Lehmusvyöry.
Hiuksista tehtiin hiukan Hollywood-henkiset. Ideana oli rento iso kihara, mutta jätimme hiuksiin myös pörröä että lookissa säilyi särmää. Loistava tuoteyhdistelmä oli hiusten pituuksiin TIGI:n Catwalk Smooth&Shine antamaan kiiltoa, ja tyveen Catwalkin Sexed Up -suihke jolla saatiin tiukka, hiukan karhea tuki. Ja muotoiluun taas ghd:n levein rauta.
Videon pitäisi tulla ulos parin viikon sisään.
www.myspace.com/fabulousmariko

Ei kommentteja: