keskiviikko 24. syyskuuta 2008

JC Consept Store

Suomi näytti mallia, kun JC avasi ensimmäisen uutta konseptia edustavan storensa Helsingin Kamppi-keskukseen. Vastaava konsepti tulee leviämään storeihin ympäri pohjoismaita. Oliko kyseessä joku astrologia-juttu vai sattuma, mutta keskiviikko 24.9. oli täynnä mielenkiintoisia avajaisia. Uusi JC Store on hieno: yksinkertainen, selkeä, mutta silti rento. Suurin ihastus oli silti valtava neonvalo/logohässäkkä keskellä liikkeen kattoa. Se oli se viimeinen mauste, joka sopivasti sotki koko pakan. Neonvalot vaan aina toimii. Haluaisin nyt kotiin jonkun vastaavan vilkuttamaan. Muuten avajaisissa oli jenkki-teema, joten tarjoiluna oli Budweiseria ja burgeita. Molemmat tekivät kauppansa ja päälle donitsi!
JC on laajentunut voimakkaasti Suomessa ja hyvä niin. Painotus on tietysti farkkuun ja streettiin, mutta mukana on myös rohkeampia juttuja eri hintaluokissa. Ja kaikki selkeästi esillä. Se sotkuisuus ja kaaos rupee tökkimään aika monessa mestassa.
JC on levinnyt vaivihkaa Suomessakin joka puolelle, silti säilyttäen hommassa hyvän katu-uskottavuuden. Tästä kuuluu kyllä pitkälti kiitos myös markkinoinnille, joka on pysynyt rohkeana vaikka ketju on kasvanut koko ajan laajemmaksi. Plussaa tatskoista ja värikkäistä pillleistä mainoksissa!
http://www.jc.fi/

Ei kommentteja: