tiistai 23. syyskuuta 2008

Photo Awards Kuvia!

TIGI Colour -näytöksen finaali, edessä Nick Irwin
Sain tänään ensimmäisen setin kuvia Photo Awardsista. Kuvat ovat Paavo Lehtosen ottamia näytöksestä, ohjelmasta sekä malleista. Ja tietysti upeita! Paavon lisäksi meillä oli tilaisuudessa myös toinen kuvaaja, joten kuvia on luvassa vielä lisää. Kuvat tulevat myös SKT-sivuillemme. Tilaisuus kuvattiin myös videolle. Kun saamme videota leikattua, niin senkin pitäisi löytyä skt.fi sivuilta. Meillä on tilaisuudesta niin paljon matskua, että sen käsittely vie hetken. Mutta parempi tietysti näin. Ja jos jollain on jotain omia loisto-otoksia, niitä saa tietysti laittaa myös tulemaan meille päin...
Lisää kuvia kohta: http://www.skt.fi/
Mariko veti bändinsä kanssa kolmen biisin setin. Ja villitsi yleisön.
Janika & TIGI-pojat, meneillään arvonta. Janikan asut Diesel.
Näytöksen väri- ja leikkausmallit kiipeilevät pitkin lavarakennelmaa.
Nick ja Akos värkkäävät kampausta näytöksen Westwood Tribute-osioon.
Alapuolella Paavon Lehtosen ottamia kuvia väri- ja leikkausmalleista. Kaikki mallit värjättiin tietysti uudella TIGI Colour -värillä. Värjäyksistä vastasi Sarah Brooks, joka on myös mastermind uuden värin taustalla. Oli mielenkiintoista päästä seuraamaan Sarahin työskentelyä lähietäisyydeltä. Hän oli todella tarkka ja huolellinen. Ja kiva. Leikkauksista vastasivat Nick Irwin, Akos Bodi ja Marco Iafrante suomi-kouluttajien avustuksella.



























Ja lopuksi vielä kunnon kuvat Westwood-malleista. Asut olivat TIGI:ä varten tilattuja. Ja mielettömiä. Kampaukset tekivät Nick Irwin ja Akos Bodi. Heillä oli settiä varten laukullinen lisäkkeitä ja muita rensseleitä mistä kampaukset rakennettiin. Tummin kampaus rakennettiin vain kieputtelemalla osioita tiukoiksi nyöreiksi ja kiinnittämällä ne mallin omiin hiuksiin. Kampaus oli myös haastavain, sillä se painoi todella paljon. Malleille myös pisteitä korkokenkätyöskentelystä, sillä korkeimmat korot olivat 16 cm, ja tähän päälle helmat, kampaukset... Mutta näyttävyyshän on tärkeintä.




Ei kommentteja: