maanantai 8. syyskuuta 2008

Love Hercules and Love Affair

Lopulta oli se odotettu Hercules an Love Affairin keikka Tavastialla. Liputhan tuli myyntiin jo aikaa sitten. Menimme ostamaan ne heti samana päivänä ihan paniikissa, varmoina siitä että ne myydään heti loppuun. Näin ei sitten tosiaankaan käynyt, vaan osa lipuista jäi jopa myymättä. Yllättävää, sillä bändi on ollut niin paljon esillä varsinkin ulkomaisessa mediassa. Toisaalta olin myös kuullut paljon ristiriitaisia kokemuksia heidän live-keikoistaan. Bändin pääsolisti Antony Hegarty ei ollut paikalla, mutta häntä ei jäänyt kukaan kaipaamaan, sillä muut laulajat Kim Ann Foxman sekä häikäisevä Nomi varastivat shown.
Bändin energia oli uskomaton, ja he saivat koko yleisön mukaan meininkiinsä. Musa kuulosti energisemmältä ja letkeämmältä kuin levyllä. Solistien ansiota ei voi myöskään vähätellä. Suurimman vaikutuksen teki transseksuaali Nomi, joka laulaa myös uuden sinkun You Belong. Hän lauloi, tanssi ja heilui korkkarit jalassa koko keikan hetkeksikään pysähtymättä. Bändi on yhä vahvassa nosteessa, ja olikin mieletöntä että pääsi vielä seuraamaan heidät noin läheltä.
Ja ai niin, Tavastiaa oli rempattu! Tavastiaan koskeminen on uskaliasta, sillä paikka on monille niin pyhä. Aulasta oli poistettu typerä baari joka tukki koko huoneen ja se oli siirretty seinälle. Muu remontointi tuntui olleen lähinnä seinien maalausta. Paikka tuntui kuitenkin heti toimivammalta. Tavastialle kiitos myös siitä että keskellä viikkoa olevat keikat alkavat aiemmin, näin pääsee tsekkaamaan bändejä viikollakin.

"You Belong" ja Nomi
http://www.myspace.com/herculesandloveaffair
http://www.myspace.com/herculesandloveaffair

Ei kommentteja: