lauantai 1. marraskuuta 2008

Halloween

Päätimme ottaa Halloweenin vastaan. Minna Parikka järjesti liikkeessään "Devil wears Parikka" -bileet Halloweenin kunniaksi. Ohjelmassa oli Martineita, musaa ja tietysti tilaisuuden kunniaksi pukeutuneet vieraat. Halloween rupeaa olemaan aika iso juttu täälläkin, sillä naamiaisasuja myyvät liikkeet olivat olleet aivan tukossa. Tämä näkyi sitten illalla bileissä ja katukuvassa.
Jatkot olivat vahvassa nousussa olevassa bar Loopissa. Loopissa starttasi uusi clubi Flop, joka tulee jatkumaan aina joka kuun viimeisenä lauantaina. Iltaa isännöivät upeat Lili and Jean. Flop ei pettänyt, sillä paikka oli aivan tupaten täynnä. Loop on mukavan kokoinen, se ei ole liian iso, vaan toimii hyvin pienempiin clubi-iltoihin. Loopissa on mukana nykyään myös dj Mr A, joka on lähtenyt kehittämään paikkaa voimakkaasti eteenpäin. Tilausta pienemmälle mestalle, jossa voi järjestää erilaisia iltoja on selvästi ollut.
http://www.minnaparikka.com/
http://www.loop.fi/2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Miten mieletön tuo K:n kampaus! Hauskoja kuvia, lisää näitä.

Hanna

mv kirjoitti...

Kiva kuulla, kaikki palaute otetaan mielellään vastaan... Mulle tulee aika vähän noita kommentteja. Kristelin kampauksesta vastasi loistava Vesku Loistosta.