torstai 20. marraskuuta 2008

KlangKuvat: Robin Klang: http://www.klang.blogg.se/
Yksi suosikki-blogeistani, joita olen seuraillut on ruotsalaisen Robin Klangin pitämä Klang. Robin seuraa muotia aitiopaikalta, sillä hän työskentelee NK:lla asustepuolen ostajana. Hän avustaa myös ruotsalaisen miestenmuotilehden Café:n muotispesiaalin toimituksessa.
Robin kommentoi muotia ja poimii omia suosikkejaan kokoelmista. Hänellä on ruotsalaiseen tapaan mielenkiintoinen, mutta kuitenkin kaupallinen silmä trendeihin. Hän esittelee blogissa myös omia asujaan, sekä kokoaa "önskeoutfit" -unelma-asujaan.
Myös Café-lehti sekä varsinkin sen muotispesiaali Café Collections ovat mielenkiintoisia. Café myös jakaa Ruotsissa arvostetut miestenmuotipalkinnot. Ruotsissa miestenmuotilehtiä riittää. Suomen ainoa, suuresti arvostamani Veli, on päätetty kuopata. Veli ei päässyt lukijatavoitteisiinsa ja Forma kustannus päätti lakkauttaa sen. Voi itku. Suurimmat lehtisuosikeistani aikoihin ovat olleet Alman Presso ja Frman Veli, jotka molemma päättyivät liian lyhyeen. Täytyy sitten varmaan lukea Tekniikan maailmaa kuten muidenkin suomalaisten miesten.

3 kommenttia:

gia kirjoitti...

Upea uusi tuttavuus toi blogi! Kiitos.

mv kirjoitti...

Ja jos on jotain blogi-vinkkejä niin laittakaa tulemaan mulle. Olen jotenkin huono niitä löytämään. Esittelen sitten säväyttävät täällä. Ja varsinkin se miestenmuoti kiinnostaa...

masu kirjoitti...

hei jee että eksyin blogiis, kun en ilman sitä olisi löytänyt klangin sivuille, joka vaikuttaa tosi mielenkiintoselta!!