keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Natural Beauty

Pinnin joulukuun numero ilmestyi, ja siinä oli taas perinteisesti suomitrendit osio. Eli kyseessä on jokavuotinen trendikimara, johon pyydetään aina eri hiusfirmoja tekemään kuvat jonkun teeman mukaan. Tänä vuonna teemana oli "Luonnolliset, terveet hiukset". Avainsanoja olivat ekologisuus, luomu, terveellisyys, hoitavuus ja luonnon tuotteet.

Tänä vuonna teimme kaksi kuvasarjaa SKT GROUP:in edustamille eri brändeille. Toisissa olivat teemana TIGI:n uudet Love Peace & The Planet -tuotteet, toisissa Organic Care Systems.
Kuvia väsäsimme tutulla tiimillä. Kuvaajana toimi Paavo Lehtonen, itse tein TIGI-kuvat, Kristel Organicit. Moniosaaja Kristel vastasi myös molemmista meikeistä.
Organic-kuviin halusimme glamouria ja klassista tyylikkyyttä. Koska kyseessä on hellä ja ammoniakiton värisarja, monet mieltävä sen "pelkäksi" pehmeäksi luonnontuotteeksi joka ei sovi vaativampaan työskentelyyn. Organic Systemsiltä löytyvät myös orgaanisia ainesosia sisältävät ammattitasoiset viimeistelytuotteet. Päätimme välttää kuvissa liikaa ekohenkisyyttä ja pitää selkeämmän linjan.
TIGI:n uudet orgaaniset Love Peace & The Planet tuotteet ovat niin uusi juttu, että kuvissa haluttiin korostaa sarjan imagoa. Hiukset saavat olla rennot, pehmeät ja huolettomat. Otettiin mukaan myös ripaus Suomi-eksotiikkaa metsätaustalla ja lisämausteena aurinkoinen valaistus. Iloista ja kepeää.
Mun on muuten pitänyt tehdä postaus noista tuotteista vaikka kuinka kauan, mutta en ole vielä ennättänyt. Tulossa...
Kuvaaja: Paavo Lehtonen
Hiukset: Mikko Vainio TIGI Love Peace & The Planet, Kristel Tamm Organic Systems
Meikit: Kristel Tamm TIGI Bed Head Make-Up
Mallit: Brand
Kuvausjärjestelyt: Nora Ojala

Ei kommentteja: