lauantai 5. joulukuuta 2009

SKT GROUP Ystävämyynti

SKT järjestää taas perinteisen ystävämyynnnin toimitiloissaan Helsingin Kontulassa. Tarjolla on erityisesti laadukasta hiuskosmetiikkaa, mutta myös muuta kosmetiikkaa ja alusvaatteita.
Viime vuonna hamstrasin täältä joululahjat puolelle kavereista. Silloin oli esimerkiksi Gossard Wonderbra:ta viidellä eurolla ja muuta puoli ilmaista.
Klikkaamalla tuota flyeriä, näet tarkemman kartan. Paikalle kannattaa tulla melkeinpä julkisilla, sillä parkkiksia on rajoitetusti. Metrolta kävelee vain kymmenen minsaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tiiätkö onko tigiä ollenkaan myynnissä, ku siinä julisteessa ei ollu ainakaan mainittu? ja kiitti vinkistä/muistutuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Klikkaamalla tota kuvaa menee kylläkin SKT:n nettisivuille. Siellä tosin oli yhteystiedoissa osoite Sirrikuja 3, onko se paikka tuo?

mv kirjoitti...

Sori, mun linkitykset taas menee kuin sattuu. Mutta SKT:n sivuilta löytyy kartat ja osoitteet. Osoite on siis se Sirrikuja 3.
Myynnissä myös TIGI:ä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko toi ystävämyynti tarkotettu vaan ammattilaisille vai saako sieltä kaikki ostaa tuotteita samaan(tukku?)hintaan? Julisteessa ei ainakaan mainita mitään, eikä missään muuallakaan.

mv kirjoitti...

Ystävämyynti on tarkoitettu erityisesti kuluttajille. Myynnissä ei ole tukkuhintaisia tuotteita, vaan erilaisia poistuvia tuotteita ja kampanjoita. Kävin itse tänään hamstraamassa kassillisen rompetta. Monet hinnat olivat paljon tukkuhintoja halvempia.