tiistai 1. joulukuuta 2009

SKT Academy SS2010

Hiukset: Mikko Vainio
SKT Academyn kurssikalenteri keväälle 2010 on ilmestynyt! Tänä vuonna kalenterin kuvissa on teemana Rock & Romance. Kokoelmassa on vaikutteita esimerkiksi 90-luvun grungesta, slaavilaisesta romantiikasta, punkista ja boheemista kiertolaisuudesta.
Kuvat on kuvannut Juha Mustonen. Tyylistä vastasi Vesa Kemppainen, muotiassistentti Ossi Lehtonen. Kaikki meikit Piia Hiltunen TIGI Bed Head -meikeillä. Hiukset Jukka Tikkinen, Kristel Tamm ja allekirjoittanut TIGI -tuotteilla ja -väreillä.
Hiukset: Mikko Vainio
Kalenterissa on kaikki SKT Academyn ammattilaisille keväällä 2010 tarjoamat kurssit. Eri kursseja on Helsingin lisäksi myös muissa suurimmissa kaupungeissa. Kurssikalenteri on postitettu kaikille SKT Groupin asiakkaille, mutta jos et ole sitä jostain syystä saanut, sen voi myös tilata asiakaspalvelusta numerosta 0201 757757. Suosituimmat kurssit myydään loppuun nopeasti, joten kannattaa ilmoittautua heti. Kurssi-ilmoittautumiset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen koulutus@skt.fi, tai puhelimitse numeroon 09 75105500.
Hiukset: Mikko Vainio
Hiukset: Kristel Tamm
Hiukset: Jukka Tikkinen
Hiukset: Jukka Tikkinen

Ei kommentteja: