maanantai 1. marraskuuta 2010

Hiusmalleja Jyväskylästä ja Tampereelta!

Meillä alkaa taas syksyn koulutukset ympäri Suomen. Huomenna on vuorossa Jyväskylä, keskiviikkona Tampere. Teemana on London Calling trendikiertue, jolla teemme erilaisia rentoja street-lookkeja. Tarvitsemme tähän tietysti malleja. Mallien pitää olla iältään 17-30 vuotiaita, ja antaa suht´vapaat kädet hiustensa suhteen. Emme kuitenkaan tee kenellekään väkisin mitään hökötyksiä, vaan ihan käyttömuotia. Etsimme sekä naisia että miehiä.
Mallit saavat palkkioksi uudet upeat hiukset, sekä pari tuotetta. Emme ota malleja muuta kuin mallivalinnan kautta. Koulutukset ovat iltaisin, mutta mllin pitää pystyä olemaan valmisteluissa koko päivä.

Jyväskylän mallihakuun voi ehtiä vielä tänään maanantaina 1.11. Se pidetään klo 19.00 hotelli Alexandrassa. Itse koulutus on tiistaina 2.11 ja kestää koko päivän.

Tampereen mallihaku on heti aamusta keskiviikkona 3.11 klo 10.30. Se pidetään kampaamo Rastasssa Kehräsaaressa. Valittujen mallien pitää pystyä jäämään heti paikalle, sillä aloitamme saman tein valmistelut. Myös tässä kestää koko päivän.

Muita kiertuekaupunkeja ovat:
9.11 Oulu
16.11 Kuopio
17.11 Joensuu
22.11 Lahti
23.11 Lappeenranta
24.11 Helsinki
30.11 Vaasa
Ilmoittelen vielä näiden kaupunkien mallihauista lähempänä.

Kuva: Paavo Lehtonen, hiukset Mikko Vainio/TIGI

3 kommenttia:

aboyfrombrighton kirjoitti...

onko assarit valittu koulutuksiin jo?

mv kirjoitti...

Ainakin joihinkin kaupunkeihin. En ole kuitenkaan ihan tasalla tilanteesta, sillä en hoitanut assareita itse. Mutta voimme varmaan ottaa vielä uusia joihinkin paikkoihin. Hyvät tyypit ovat aina tervetulleita!

Anonyymi kirjoitti...

Moi, onko Lahden mallivalintojen ajankohdasta viela mitaan uutta tietoa? t. innokas ehdokas ;)