sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Q&A

Sain tuossa pari viikkoa sitten Inarialta haasteen johon ennätin lopulta sunnuntain kunniaksi vastailla... Eli tässä olisi henkilökohtaisia paljastuksia. Tuskin kuitenkaan skandaaleita.

1) Why did you create the blog

Olen niin monessa mukana että halusin jakaa kokemuksiani hiustuotteista, backstageilta ja eri koulutuksista. Aluksi tarkoitus oli suunnata blogini lähinnä kampaajille ja keskittyä hiuksiin, mutta hommahan on sittemmin rönsyillyt joka suuntaan.

2) What kind of blogs do you follow

Aivan laidasta laitaan. Muodista musiikkiin, sekä miesten että naisten blogit kiinnostavat. On myös liuta blogeja jotka ärsyttävät joka kerta, mutta silti huomaan aina palaavani. Pääasia että herättää mielenkiintoa.

3) Favourite makeup brands

Kaikki hiustuotteet ovat tietysti TIGIä tai Alternaa. Ihonhoidossa olen luottanut pitkään lähinnä Chaneliin. Tosin testailen mielelläni kaikkea. Viimeisimpänä joitakin Kiehlsin tuotteita.

4) Favourite clothing brand

Niitä on niin paljon. Ja on eri asia mitkä on suosikkeja ja mitä kaapeista oikeasti löytyy. Tylsästi budjetti rajoittaa hankintoja. Viime aikojen lempparina on ollut tietysti se Givenchy ja kevät 2011 näytti taas tosi hyvältä! Mulla ei oikeastaan ole mitään tiettyä tyyliä vaan keräilen kaikkea mikä sattuu sillä hetkellä kiinnostamaan. Kaappini onkin aikamoinen sotku kaikkea merkkikamoista, H&M:ään ja kirppislöytöihin.

5) Your indispensable makeup product

En meikkaile, mutta ehkä Chanelin Beaute Initiale -itseruskettavan voisi laskea tähän. Jeesaa kaamoksen keskellä.

6) Your Favourite colour

Värit ylipäätänsä. Olen koittanut säännöllisesti vältellä mustaa vaikka siihen aina sorrunkin. Se on vaan niin helppo ja tylsä ratkaisu. Nyt olen huomannut pitäväni paljon sinistä ja violettia. Päästä varpaisiin samaa väriä on ollut hitti.

7) Your perfumes

Costume National - Homme, Chanel - Egoiste, Comme des Garcons - 2

8) Your favourite films

Klassikkovalinta on Ang Leen Jäämyrsky. Suosikkeja on kuitenkin monia. Tykkään katsoa myös ihan hömppää ja toimintaa. Viimeisimpiä säväyttäneitä leffoja oli David Lynchin Wild at Heart. En muistanut kuinka hyvä se on.

9) What country would you like to visit and why

Mieli tekisi Jenkkeihin. Haluaisin uudestaan New Yorkiin jossa olin viime keväänä. Olemme myös suunnitelleet jonkinlaista roadtrippiä jolla näkisi useampia kaupunkeja kerralla.

10) Make the last question and answer to yourself
Mitäs Kuuluu?

Kiitos hyvää. Vielä pari viikkoa kiertueita ja sitten rauhoittuu. Suunnittelemme töissä jo vauhdilla ensi vuotta. Aion lomailla jouluna kunnolla ja tammikuussa alkaa alet. Olisi kiva lähteä silloin jonnekin pikareissuun, vaikka Tukholmaan.

Ei kommentteja: