keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Muru

Yksi syksyn puhutuimmista ravintalauutisista on ollut Murun aukeaminen Fredalle. Paikka on niittänyt mainetta hyvällä ruoalla, viihtyisällä sisustuksella ja rennolla mutta osaavalla palvelulla. Kiitokset ovat tehneet tehtävänsä ja paikka onkin jo koko vuoden loppuun asti täyteen buukattu. Ei kuitenkaan hätää, ravintolassa on myös pieni baari johon voi tilata annoksia jos haluaa kokeilla tarjontaa.

Itse pääsin tutustumaan ruokiin pitkällä illallisella ystäväni kotona. Loiston omistaja järjesti kiireisen syksyn piristykseksi illalliset joihin kuului hyvää ruokaa ja astrologiaa.
Murulla on myös catering, jonka kautta on mahdollista tilata kokki omaan kotiin. Hän saapui paikalle kaikkien tarvikkeiden kera ja kokkasi ja kattoi melkein kymmenen ruokalajia samalla kun seurueemme keskittyi illanviettoon. Viinit hoidimme itse menun mukaan. Ruoka oli erinomaista, ja menussa oli huomioitu myös porukan kasvissyöjät.

Kokki kotiin on hyvä vaihtoehto illanvietolle, eikä tule välttämättä sen kalliimmaksi kuin seureen ravintolailta. Teimme saman pari kuukautta kaverin polttareissa. Silloin ruoka tosin oli syyrialaista. Loistavaa sekin.

Kuvat Erica Söderlund. Villatakki Diesel, paita Dsquared2, housut Marc by Marc jacobs

Ei kommentteja: