keskiviikko 18. toukokuuta 2011

TIGI Hair Reborn

Nyt luvassa TIGI-juoruja. Olimme viime viikon Lontoossa tutustumassa uusiin tuleviin TIGI Hair Reborn -tuotteisiin. Kyseessä on yksi TIGIn historian suurimmista satsauksista. Luvassa on luksussarja joka on erikoistunut hiustenhoitoon ja jälleenrakentamiseen. Sarja kantaa nimeä Hair Reborn, joka viittaa siihen että se pyrkii palauttamaan hiuksen alkuperäiseen luonnolliseen tilaansa. Apuna on viimeisin teknologia ja liuta uusia raaka-aineita joita ei löydy muista hiustenhoitotuotteista. Sarja keskittyy erityisesti hiuksen hoitamiseen, mutta mukana tulee olemaan myös joitakin muotoilu- ja viimeistelytuotteita.

Sarjan pakkaukset, oheismateriaalit ja markkinointi tulee olemaan luksusta. Myös tuoksut olivat ylellisen huumaavia. Hair Rebornin tarkasta myyntiajankohdasta ei ole vielä tietoa, Suomi tulee kuitenkin olemaan yksi ensimmäisistä maista johon tuotteet saapuvat. Näin jo pakkaukset ja muut, mutta en saa julkaista niistä vielä kuvia. Meillä oli myös erittäin tarkka koulutus eri raaka-aineista, niiden vaikutuksista ja muusta, mutta näitäkin valotan lisää sitten kun tuotteet lanseerataan virallisesti.

Tilaisuudelle oli löydetty täydelliset puitteet. Kokoonnuimme kuuluisassa Hempel-hotellissa. Anouska Hempelin suunnittelema hotelli oli ensimmäisiä design/boutique hotelleja ja se oikeastaan aloitti koko trendin. Hotelli sijaitsee vanhassa kaupunkitalossa Bayswaterin liepeillä Sisältä se on kuitenkin ultramoderni ja zen-vaikutteinen. Tauot loikoilimme hotellin eteen rakennetussa suuressa zen-puutarhassa. Suosittelen käymään katsomassa, hotellista voi helposti bongata myös julkkiksia.
Kuvat: TIGI Hair Reborn artwork

Ei kommentteja: