keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

3 morsianta

Pinni-lehti pyysi häänumeroonsa eri firmoilta näkemyksiä morsiuslookeista. Teimme kolmet eri kuvat. Yhdet TIGI:lle, yhdet Fudgelle ja yhdet Joicolle. Teemoiltaan TIGI oli klassisin, muissa mentiin uudempiin suuntiin. Nämä ja kaikki muiden näkemykset kesäkuun Pinnissä, sekä Pinnin nettisivuilla.
TIGI Catwalk

Inspiraatio TIGI Catwalk morsiamelle löytyy Italian Voguen legendaarisista kuvista ja kevään näytöslavoilta. Myös kuninkaalliset häät ja kahdeksankymmentäluvun draama antavat oman vivahteensa . Luksus, glamour ja itsevarmuus varmistavat että TIGI Catwalk morsian on huomion keskipiste.

Hiukset ja tyyli: Mikko Vainio, hiusten hoito ja värjäys TIGI
Kuvaus: Paavo Lehtonen
Meikki: Pentti Syrjälä/TIGI Bed Head Cosmetics
Malli: Katriina
Asu: puku Minna Lisa, korut Chanel

Fudge

Something Blue…

Jotain uutta, jotain lainattua, jotain vanhaa ja jotain sinistä. Fudge morsian seuraa sääntöjä omalla tavallaan. Kaiken ei tarvitse mennä aina saman kaavan mukaan…
Hiukset ja tyyli: Mikko Vainio, hiusten hoito ja värjäys Fudge

Kuvaus: Paavo Lehtonen
Meikki: Pentti Syrjälä / TIGI Bed Head Cosmetics
Mallit: Sofia & Santtu
Asut: JC ja BrothersJOICO

JOICO morsian on rohkea ja itsenäinen. Hän hakee inspiraationsa vahvoilta ikonisilta naisilta, Marlene Dietrichista Josephine Bakeriin. Tyylissä on mukana on annos androgyynia 70-luvun diskodiivaa ja kumarrus YSL:n klassiselle Le Smokingille joka mullisti naisten tavan pukeutua. JOICO morsian on oman aikansa älykäs kapinallinen, joka uskaltaa olla kaunis rajoja rikkovalla tavalla.

Hiukset ja meikki: Kristel Tamm, hiusten hoito ja värjäys Joico
Kuvausjärjestelyt: Mikko Vainio
Kuvaus: Paavo Lehtonen
Malli: Meri
Asu: Tiger Of Sweden, kengät BoohooCheck also in english at 2pintaa.com

3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

On kyllä upeen näkönen Tigin morsian!

Mohn kirjoitti...

TIGI morsian on kyllä ihanan klassinen mutta kampaus ei silti ole liian tavis klassinen vaan ihanan uusklassinen! Kerrassaan hieno kokonaisuus!

JOICO morsian on kuitenkin ehkä suosikkini, aivan upea kokonaisuus! Hiukset sopivat huikean hyvin. Todella tyylikäs ja huokuu todellakin rohkeutta ja oman tien kulkemisen uskallusta. Kokonaisuus on saatu näyttämää todella uskottavalta koska mielestäni malli näyttää siltä kuin olisi omana itsenään kuvissa. Kenkävalinta osuu mielestäni enemmän kuin nappiin ja tekee kokonaisuudesta aikas lailla täydellisen. Upea!!! *huokailee ihastuksesta*

mv kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Tämä oli tosi kiva projekti tehdä sillä saimme käytännössä vapaat kädet.
Kiitos Joico morsiamen lookista kuuluu pitkälti kyllä Kristelille joka ideoi kokonaisuuden ja toteutti meikin ja hiukset, mä metsästin sopivat asut. Oli tuuria että Tigeriltä löytyi tuo frakki. Ihana malli Meri on ollut meillä muutenkin usein ja sopi settiin täydellisesti.