perjantai 20. huhtikuuta 2012

Kampausmalleja Tampereelle ja Turkuun?

Yksi kevään kursseista on kampauskurssi jonka vedämme Kristelin kanssa useassa eri kaupungissa. Kurssilla teemme erilaisia kampauksia johon inspikset ovat saatu enemmän muodista kuin häälehdistä. Ensimmäisen kurssit ovat ensi viikolla Tampereella ja Turussa. Etsimme molempiin vielä malleja.
Kampauskurssilla mallien hiuksia ei värjätä tai leikata, heille tehdään vain meikit ja kampaukset. Mallit saavat kurssilla olosta palkkioksi muutamia TIGI:n tuotteita. Kurssi ovat aina iltaisin, mutta mallien on pystyttävä olemaan paikalla jo päivällä valmisteluiden vuoksi.

Kampausmallien ei tarvitse olla pitkähiuksisia, vaan hiukset voivat olla mitä vain pitkästä polkkaan. Värillä tai rakenteellakaan ei ole niin väliä kunhan hiukset eivät ole super-huonossa kunnossa eikä niissä ole jatkoja. Myös vaalea tyvi tummassa tukassa on ongelma sillä emme pysty värjäämään hiuksia.
Etsimme 18-30 vuotiaita naisia, jotka ovat vähintään 165cm pitkiä ja kooltaan 36-40. Mitat johtuvat mallien kurssipuvustosta.

Tampereen kurssi on maanantaina 23.4. ja olemme jo tehneet siihen bookkaukset, mutta voimme ottaa mahdollisesti vielä pari hyvää tyyppiä. Jos olet kiinnostunut tulemaan, laita sähköpostia osoitteeeseen mikko.vainio@skt.fi. Liitä mukaan tuore kuva ja tiedot itsestäsi.

Turun kurssi on tiistaina 24.4. ja sitä varten pidämme castingin Turussa maanantaina 23.4. Se pidetään kampaamo Clipissä osoitteessa Linnankatu 17 klo 16.00. Jos olet kiinnostunut tule poikkeamaan.

Oulun kurssi pidetään 8.5. ja sen castin 7.5. klo 18.00. Paikka ei ole kuitenkaan vielä varmistunut, joten infoan siitä myöhemmin.

Kuva: SKT ACADEMY SS12, hiukset Kristel Tamm, kuvaus Numi Nummelin

Ei kommentteja: