perjantai 6. huhtikuuta 2012

MARIMEKKO FW12

Yksi viime viikon projekteista oli Marimekon syksy-talvi 2012 näytös. Marimekon näytös on aina kauden kohokohtia. Se rakennetaan joka kerta uuden teeman ympärille. Tällä kertaa yleisö saapui satumetsaan joka oli rakennettu Katajanokalle vanhaan makasiinirakennukseen. Ensimmäinen fiilis sisään astuessa oli tuoksu, joka levisi salin tayttäneistä vastaleikatuista kuusista. Kuuset ja niiden välissä loistaneet neonvalot muodostivat satumetsän jossa mallit puikkelehtivat.

Sadunomaisuus näkyi myös hiuksissa ja meikeissä. Meikeistä vastasi jälleen Jenny Jansson tiimeineen. Vahvasti punatut posket toivat talven muuten raikkaaseen meikkiin. Hiuksissa mentiin sitten reippaasti peikkometsän puolelle. Teimme malleille valtavat takkutukat teeman mukaan.
Apuna olivat tietysti TIGI Catwalk Session Series -tuotteet. Rullasimme aluksi jokaisen mallin hiukset foliopatukoilla, jonka jälkeen seurasi reilusti kuivashampoota ja tupeerausta. Hiustiimissä oli mukana jälleen Kristel ja Vesku, sekä lisäapuna Sofia ja Kasper.

Asuista jäivät mieleen klassisten pilkku- ja raitakuosien uudet yhdistelmät, laadukkaat takit ja uudet akvarellimaiset printit.

Pia Sievisen Luova maailma -blogissa oli näytöksestä arvostelu ja hyvät Leena Aron ottamat kuvat. Löydät ne tästä.


PS: Miksi Helsingin Sanomat ei huomioinut näytöstä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli sairaan hienoa olla paikalla. Kaunein näytös aikoihin, niin miljöö kuin vaatteet ja tukat!

mv kirjoitti...

Kiva kun pääsit Eeli! En itse taaskaan nähnyt näytöstä kun olin lavan takana, mutta setti näytti jo harkoissa tosi hienolta.
Hyvää pääsisäistä.