tiistai 10. huhtikuuta 2012

TIGI Hair Reborn

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koska tulee?

mv kirjoitti...

Tarkka ajankohta vielä hiukan auki, mutta tämän kevään aikana. Todennäköisesti toukokuussa tulee ensimmäiset tuotteet. Nämä ovat superhyviä!

Anonyymi kirjoitti...

jeppuu....mites se uusi hiusväri saapuu kampaamoihin?

mv kirjoitti...

Meill on nyt ollut TIGI:n uusi Copyright Color testissä muutaman viikon. Kestää kuitenkin vielä hetken ennen kuin se tulee myyntiin.

Värisarjan uudistuminen on aina suuri prosessi ja haluamme olla varmoja siitä että kaikki toimii ja koulutus tuntee uuden tuotteen täydellisesti.

Värin myynti tullaan todennaköisesti aloittamaan tämän kevään aikana vanhoille TIGI-värin asiakkaille. Syksyllä teemme väristä suuren lanseerauksen TIGI Photo Awardsin yhteydessä. Kesällä ihmiset ovat niin lomatunnelmissa että silloin ei kannata tuoda mitään uutta markkinoille...

Väri on uudistunut, entistä parempi versio TIGI-väristä. Esimerkiksi kiilto on vielä nparempi kuin aiemmin!

Anonyymi kirjoitti...

odotellaampa sitten kiltisti.ja ilmeisesti peittävyyttäkin löytyy kiillon lisäksi paremmin ja väri on tullut 2012 luvulle, nykyaikaan...

mv kirjoitti...

Uusittu väri on peittävämpi, mutta lopputulos on silti vivahteikas. Tämä on mielestäni moderni tapa värjätä. Teknologiat ja raaka-aineet kehittyvät koko ajan, ja TIGI haluaa myös värin kanssa olla koko ajan kehityksen kärjessä.

Vastailen täällä mielelläni kaikkiin väriin liittyviin kysymyksiin. Värin uudistuksen tukena on myös entistä parempi koulutus. Tiimin vahvistukseksi Englannissa on saatu ruotsalaissyntyinen Christel Lundqvist, joka vie koulutuksen aivan uudelle tasolle.