sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

SUOMEN ELLE

No niin, oli tosiaan mullistava viikko. Se Vuitton aluksi ja nyt vielä Ellekin. Mitäs vielä voisi tulla. Noh, aika montakin juttua tulee mieleen, mutta tässä taas hyvää etenemistä. Elleä on nyt tässä sitten puitu kaikkien kanssa läpi, ja mielipiteitä on tietysti joka suuntaan. Itse kyllä pidin. Ellejäkin on moneksi. Oma suosikkini on ollut trendikäs ruotsin Elle. Suomiversio oli melko samantyylinen kuin britti-Elle.
Selailin uutta lehteä aluksi liikkeessä, ja jaksoin vielä lukea sitä kotonakin. Taitto oli helppo ja jutuissa sopivasti kevyttä luettavaa. Eli hyvää viihdettä mihin Elle varmaan on tarkoitettukin. Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan lehti lähtee jatkossa kehittymään. Varmaa on että se vaikuttaa kilpailtuihin lehtimarkkinoihin. Ainoana miinuksena oli ulkomaiset ostetut muotijutut. Kuvat olivat hienoja, mutta on aina tylsää jos mitään kamoja ei saa Suomesta. Ehkä muotijutut jatkossa tehdään kaikki täällä?
Parasta antia oli mielettömät hiuskuvat jotka Kristel Tamm oli kammannut Alternan luksustuotteilla. Ihanan puuteriset hiukset naulitsivat useampia kauden päätrendeistä. Meikit oli toteuttanut Tintti Alanko. Kannattaa käydä myös tsekkaamassa Ellen nettisivut niissä oli aika paljon kaikkea.
Kuvat Numi Nummelin Elle Finland
http://www.elle.fi/
http://www.4alterna.com/

1 kommentti:

Tipu kirjoitti...

Ruotsin Elle on minunkin suosikki!
Mielenkiintoista nähdä miten lehti
tulee kehittymään.
Toivottavasti mekin saadaan tänne Elle-gaala!