maanantai 21. huhtikuuta 2008

Wedding Day

Musta tuli nyt wedding planner. Järjestelin suurta hääkampauskuvausta Pinni-lehteä varten. Tulokset näkyvät sitten Pinnin kesäkuun numerossa, jossa mukana myös äänestys kauneimmasta morsiamesta. Kuvasimme samalla kerralla kolme eri morsianta jotka edustivat kolmea eri tuotesarjaa: seksikäs TIGI Catwalk-morsian, moderni Alterna ja klassisen herkkä Joico. Oli tosi mielenkiintoista metsästää kuvauskamoja, innostuin jo miettimään uutta uravalintaa, mutta sitten muistin että mallit on huomattavasti helpompia kuin oikeat neuroottiset morsiamet. Aluksi oli stressi puvuista, mutta sitten löytyi pelastukset… Sain Janne Renvallilta mielettömiä luksuspukuja lainaksi. Jannen ideologiana ei ole turha vaatimattomuus vaan mielettömät aidot materiaalit ja laatu. Puvuissa oli käytetty vain hienoimpia pitsejä, silkkiä, taftia, turkista, helmiä… Ne olivat kokonaisuuksina kauniita ja henkivät ylellistä couture-tunnelmaa. Toinen vaatettajamme oli Tiia Vanhatapio. Tiia on niittänyt mainetta kauniisti leikatuista vintage-henkisistä puvuistaan. Tänä keväänä Tiialta ilmestyi myös erillinen hääpukumallisto. Juttelin Tiian kanssa ja hän kertoi että hänellä on ollut todella paljon hääpukutilauksia. Mutta ei ihme, sillä yksinkertaiset, mutta seksikkään naiselliset puvut näyttivät upeilta. Tiian hääpukuja menee kuulemma paljon myös mustana. Muualla tarjonta oli joko sitä prinsessameininkiä tai toisena vaihtoehtona lattean pelkistetyt puvut.
Ja jotta setistä saatiin täydellinen, tilasin Andantesta morsiamille kimput. Hyviä kukkakauppoja on todella vaikea löytää. Tai ainakin taitavia kukkien sitojia. Olen välillä tilaillut kukkia eri tilaisuuksiin ja ne on onnistuttu pilaamaan mauttomalla sidonnalla. Kaikki kolme kimppua olivat kauniit, mutta suosikkini oli Joico-morsiamelle sidottu herkkä vintage-kimppu. Se oli kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen.
Hiukset kampasivat Tintti Alanko TIGI Catwalkille, Kristel Tamm Alternalle ja Henri Nurmikolu Joicolle. Kävimme ennen kuvausta läpi eri häälehtiä ja halusimme morsiamille enemmän editorial-tyyliä, kuin sitä perinteistä koivun alla pönötystä. Vaikka kaikista kampauksista tuli täysin erityyliset, oli niille yhteistä pehmeämpi viimeistely ja tietty yksinkertaisuus. Vaikutteet tulivat kevään kanpanjoista ja Hollywood-meiningistä.
Kuvaajana oli Paavo Lehtonen ja malleina Paparazzin Anette ja Fondin Katja S. ja Saara V.
Ja valmiit kuvat sitten kesäkuun Pinnissä...
www.jannerenvall.fi/
www.vanhatapio.fi/
www.andantekukka.com/
www.4alterna.com/
www.joico.com/
www.tigi.fi/

Ei kommentteja: