sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

TIGI Bed Head B for MenUudet odotetut TIGI Bedhead B for Men tuotteet tulivat lopulta. Miehet satsaavat yhä enemmän itseensä, ja myös ihon ja hiustensa hoitoon. Melkein kaikissa kosmetiikkasarjoissa on jo miesten linja, ja nyt trendi siirtyy hiuskosmetiikan puolelle.


TIGI on jo jonkin aikaa lupaillut kehittävänsä oman tuotesarjan joka on suunnattu erityisesti miesasiakkaiden tarpeisiin. Myös tuoksu, pakkaus ja kaikki markkinointikuvat on suunniteltu juuri miehille. Mattamustat tuubit ovat kyllä tyylikkäät ja tuntuvat näpsäköiltä kädessä. Tuoksu on myös sopivasti miehekäs, raikas ja sporttinen.


Tuotteita tuli kolme ja ne ovat olleet heti menestyksiä. Sarjassa on shampoo, hoito ja muotoilutöhnä. Shampoo ja hoito ovat mukavan fressin tuntuisia, ne stimuloivatmyös päänahkaa ja kevyesti viilentävät sitä. Herättää hyvin aamusta. Molemmat sopivat kaikille hiuslaaduille ja päivittäiseen käyttöön. Muotoiluvoide Pure Texture Molding Paste on loistava! Se toimii kuivissa ja kosteissa hiuksissa ja tekee mattaisen uudelleenmuotoiltavan rakenteen. Itse olen käyttänyt kaikille hiuslaaduille. Erityisen hyvä jäykkiin ja lasimaisiin hiuksiin. Kun voiteen levittää kosteaan hiukseen on lasimaisuus heti tiessään.


Sarjaan on luvassa tulevaisuudessa jatkoa. Olen kuullut huhuja että siihen on tulossa vielä ainakin vaha, vahva geeli ja kiharavoide. TIGI:ltä on tulossa myös leikkauskokoelma jossa on klassisia miesten leikkauksia. Mielenkiintoista...

Ei kommentteja: