keskiviikko 3. joulukuuta 2008

SKT Academy 09

Kuvasimme uutta kuvasarjaa SKT Academyn kevät 09 koulutuskalenteria varten. Olemme tehneet kuvia aina kahdesti vuodessa, joka kerta uudella idealla. Olemme vaihdelleet teemaa, sekä tiimiä, jotta kuvat pysyisivät tuoreen näköisinä. Tällä kertaa kuvat kuvasi Paavo Lehtonen, joka on ollut viime aikoina mukana useissa projekteissamme. Tyylistä vastasi omalla asustemallistollaan mainetta niittänyt Kirsi Nisonen. Kirsistä on juttu myös joulukuun Trendissä. Vaatteissa nähtiin paljon luottomerkkejämme, kuten Tiger of Swedeniä, Dieseliä, Wolfordia, Minna Parikkaa...
Inspiraatio kuviin tuli TIGI:n uudesta väristä. Meillä oli kuvissa kuusi mallia, joilla on kaikilla voimakkaasti värjätyt ja lyhyet hiukset. Pitkään jatkuneen pehmeiden sävyjen valtakauden jälkeen vahvemmat sävyt näyttävät taas hyvältä ja tuoreelta. Kaikki toteutettiin kuitenkin pehmeästi liu'utellen tai yksivärisinä, että lookki näyttää modernilta eikä joukolta tangokuninkaallisia. Uusi TIGI Colour -väri on ollut myös erittäin inspiroiva, sillä sen kanssa pystyy tekemään mitä vain. Omia suosikkejani oli yhdelle malleistamme värjäämä ultravioletti.
Päätimme myös pitää kaikki leikkaukset lyhyinä, sillä se on yhä vahvistuva trendi pitkien hiusten rinnalla. Osa hiuksista oli graafisempia, osassa jätimme tilaa pehmeälle viimeistelylle ja liikkuvuudelle.
Valmiit kuvat tulevat uuteen SKT Academy koulutuskalenteriin, lopussa kuitenkin taas mun omia räpsyjä kuvauksista...
http://www.skt.fi/
Mallit rivissä treenaamassa poseerauksia. Ryhmäkuva on aina se kaikkein vaikein.
Jutta ja ultravioletti tukka. Mekko Tiger of Sweden.
Kirsi virittää yksityiskohtia kuvaan.
Ihana Carolin ja uusi minipolkka. Taustalla häärii touhukas meikkaajamme Piia Hiltunen.

Ei kommentteja: